Öneri Gemi Tasarımları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve z!b!d!_GoNZaLeZ-55 tarafından 15 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar gemi oluşturmak için gerekli modülleri topladım,

hangi gemi tasarımını önerirsiniz ? solace, venom, spectrum?

2. eragon6106

eragon6106 User

solace spectrum venom diye git ama o malzemeler sayborg için geçerli ise on yapmaya çalış

3. sayborg için malzemem çok eksik, şuan sadece bu gemi tasarımlarına yetecek kadar var

4. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Sizlerin yerinde olsam ilk olarak venom veya diminisher alırdım. Açıkçası şu an ekstra kalkan bonusuna veya solacenin DP özelliğine çok ihtiyaç duymayacaksınız çünkü yaratıkları kaçarak kesebilirsiniz. Sizlere şu an hızlıca yaratık kesip/kapı dönebilmeniz için ekstra vuruş hasarı lazım.

Tabii Solace için 15% NPC hasarı modülünüz varsa, işler tamamen değişir. :D

İyi forumlar.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  5. modum teşekkür ederim cevap için :)

sadece yazdığım tasarımlar yok, diminisher sentinel ya da diğer %5 hasar veren goli vanquisher tasarımları mevcut
    evet işin kötüsü solace için hiç bir modülüm yok şuan :(

Luminous bunu beğendi.
  6. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Açıkçası modülünüz yoksa ilgili gemilere vereceğiniz kaynağı elinizde tutmanız daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü spectrum tıpkı sentinel gibi tam bir pvp tasarımı, kasılırken/yeni başlayan oyuncularık kullanımına uygun bir gemi değil-bana göre-.

Yine de farklılık olsun diyorsanız, venom alabilirsiniz. Ya da portala gitmeyeyim az vurayım ama haritada uzun kalayım yaratıktan kaçmayla uğraşmayayım derseniiz solace alabilirsiniz. :D Bunu tamamen sizin izlemek istediğiniz stratejiniz belirler.

İyi forumlar.

7. Luminous Moduma katılıyorum, Eğer ilk geminizi birleştirceksiniz ısrarla venomu öneririm. Yeteneği sayesinde oyunun erken safhasında çok işinize yarıyacaktır.
    Venomun yetersiz kalmaya başladığı zaman mesela x1 ile 10-15k vurmaya başladığınızda, zaten venomun yetersiz kaldığını hissetmiş olucaksınız. Bu saatten sonra devreye solace giriyor, bundan sonra solace ile devam etmelisiniz..
    Ayrıca etkinliklerde verilen modülleri varınızı yoğunuzu yatırıp elde etmeye çalışın mutlaka, tabii işe yarar elle tutulur modüller için geçerli bu dediklerim solacenın 15 npcsi gibi.
    Ayrıca salı,carsamba,persembe günlerinde kişiye özel ödüllerde cıkan işinize yarayacak modülleride elde etmelisiniz , Sayborg vs düşme ihtimalide söz konusu bu 3 günde.

Luminous bunu beğendi.
  8. Hasarın azsa venom'un tekillik yeteneği hayat kurtarıcı tam bir farm gemisi :)

9. su 1-6 da cubı dönerken baskın yemekten gerçekten bıktım artık ya,

10. akeyra

akeyra User

Bana kalırsa ilk olarak solace almanızı öneririm çünkü solace tamir yeteneği sayesinde yaratıklardan kaça kaça kesmek yerine sakin sakin kesiyorsunuz can azaldı mı hemen can bas bitti devamkk

11. Onun için aegis var yeni başlayanlar için.

12. Evet modülün yoksa aegis veteran al devam et ben öyle yapmıştım hem görev başı yüzde 5 ek tp geliyor hem de aegis elite pahali alamayabilirsin

13. Arkadaşlar konuyu güncelleyeyim,

venom ve modülleri var şuan,

yeni bir gemi birleştirecek materyallerde tamam, şimdi ki soru Solace mi Spectrum mu ? (solcace modülleri yok )

14. Solace daha geniş çaplı kullanım alanına sahip bence . Spectrum tam bir pvp gemisi , kasılırken özelliğinin neredeyse hiç bir artısı olmuyor , ben modülsüz de olsa solace kullanmayı tercih ederdim . Tabi kullananlara sormak lazım , bende goliath antipatisi var kullanmıyorum , dışarıdan bakan biri olarak öneride bulundum .

z!b!d!_GoNZaLeZ-55 bunu beğendi.
  15. Reelim

Reelim User

Solace almanı tavsiye ediyorum.

16. spectrum tabiki. ama şimdi birleştirme çünkü oyunda sorun var. düzelince birleştir.

17. genel olarak bütün yorumlara baktığımda solace tavsiye edilmiş, o zaman birleştirde ki sorun düzeldiğinde solace alayım :cool:

teşekkür ederim cevaplarınız için, konu kilitlenebilir.

18. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.