Gemi tavsiye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ROCKONROLLBABY tarafından 27 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese selam beyler önce gemi ozelliklerimi yazayım:
    5 lf4 50-55 elit kalkan bir o kadar lf3 40-45 hız jeneratorum var.
    Gemilerden tartarus ve cerrah hariç hepsi var.
    Skylab full
    26 arge(24 kalın sıkma + 2 ayarci)
    8 iris apis 17 parça (Geliştirme yok)

Şimdi sizlere 3 konuda danışmak istiyorum arkadaşlar:
    1- Sizce bu özelliklerle Hangi gemi faydalı olur. Önceden pusat kullanıyordum hemen imha olduğu için sıkıldım şimdi Şimşek le dolaşıyorum. (Kasılma için aegis elite kullanıyorum ben burda baskın tavsiyesi istedim).
    2-X4 bir daha ne zaman çıkar.
    3-Şuanda hesaba özel avantajda 330k uri 150 lira . X4 de bundan çekmek istiyorum sizce ne yapmalıyım?
    Edit: Alpha beta gamma zeta kapıları yaptım zeta 3 kez diğerleri 1 kez. 2 havocum
    Cevaplarsaniz ve sevinirim hepinize keyifli oyunlar.

2. Hazerfen alıp kapı kas

3. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle şunu söyliyeyim ki Benim her oyuncuya özellikle gelişmekte olan gemeilere tavsiyem Zeta dır.

Zeta Kapısı öneririm bu benim fikrim tabii. Eğer çift ödül gününde yaparsanız kapıları daha fazla ödül almış olursunuz.

Ayrıca kapıdan gelen dosyaları argene anahtarlarlada sadece Zeus günün de korsan sandığı açarsın.

iyi forumlar.

4. Çok teşekkürler modum bir de tahmini x4 ne zaman çıkar bir bilginiz var mı?

5. MajorSkull

MajorSkull User

Cuma ve pazar günleri genellikle %350 %398 %400 helix günleri çıkıyor.

JUPlTER bunu beğendi.
  6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Etkinlik olduğu zamanlarda daha sıklıkla Merkez tarafından sürpriz olarak çıkıyor.

Önceden bilgisi bize ulaşmıyor.

Burada günlük kayıt aldığımız konuya bakarak fikir edinebilirsiniz.

Akşam saatleri ana sayfanızı kontrol ediniz.

İyi forumlar.

7. Çok teşekkürler arkadaşlar. Size de teşekkürler modum. Konu kilitlenebilir.

JUPlTER bunu beğendi.
  8. Merhaba ,

@0BLIVI0N ve @JUPlTER Smod'larımın adına teşekkürler.

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.