Gemi tavsiye

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by нüηкαr, Feb 28, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. merhaba beyler yakinda birlestirmeden gemi alacagim gemiyi kasilmak icin kullanacagim icin venom ve diminisher arasinda kararsizim

forumdan okuduguma gore venom 20 dk da bir tekillik atip talonu patlatabiliomus

ama gruptaki arkadasim bu yetenegi dk basi kullaniyor ve o kadarda hasar vermedigini soyluyor

bu gemilerin yetenekleri ilk ciktigi zamandan sonra deigstimi ve kasilirken venom mu? dimi mi ?

gemim ful bo2 ful elit hiz pet 3 level 3 lf4 3 iris x1 3k vuruyor

cevaplar icin simdiden tesekkurler

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Aslında Venom yada Diminisher ikisinin de vuruşu aynıdır. Yani bu anlamda aralarında bir fark yok eğer tekillik özelliği sizin için önemli değil ise Enforcer bile işinizi görecektir.

Venom yada Diminisher Tekillik özelliğini kullandığınızda belirli bir süre etkin olduğu için rakip gemi yada npc yok edilinceye kadar devam etmez süresince hasar verir.

Daha geniş bilgi için ;

Konumuza Bakınız.

iyi forumlar.

нüηкαr and Lucifer. like this.
  3. Diminisher al kasılırken yeteneğinle daha fazla hasar veriyorsun o yüzden kristallon,cubi ve diğerlerini daha rahat kesersin venom da kasılmak için ideal çünki tekillik yeteneği ile ekstra hasar verirsin ama diminisher kadar değil 4-5 k sıkıyorsan bunu nerdeyse 10 k ya kadar çıkartır x1 de eğer daha fazla sıkıyorsan bu artacaktır.Ayrıca diminisherde kalkanını daha kolay ve daha rahat indiriceksin kalkanı bittikten sonra kesmek kolaydır :) iyi forumlar :)

нüηкαr likes this.
  4. İstanbul

İstanbul User

Venom yeteneği 35 saniye sürüyor ve toplamda 180k gibi bir hasar çıkartıyor. İki dakika bekleme süresi var

İyi yanları
    -Devolarium, Boss ve Uber Mordon, haritanın köşelerine kaçmış canı az Tallon ve B. Tallonları direkt yetenekle kesebilirsin
    -Tallon ve B. Tallon keserken benim gibi kovalamaya üşeniyorsan kaçmaya başladıkları zaman yetenek atabilirsin ki bu B. Tallonların içinden çıkan minik yaratıklarla uğraşmayacağın anlamına gelir
    -Kamulu konfi taktiği ile yaratıklara yetenek atıp görünmez olabilirsin Uber Mordon gibi görevlerini böylece rahat yaparsın
    -Düşmana yetenek atıp güvenli bölgede saldırıya açık olmadan bekleyebilirsin bu süre boyunca düşman hasar alacaktır
    -Kapılarda kesinlikle işini görür

Kötü yanları
    -Yetenek attıktan sonra hedef değiştirirsen yeteneğin bozulur
    -Düşman ema basar, harita değiştirir ya da seni keserse yetenek bozulur
    -Kalkanı bitmeden yeteneğin yüzünden kaçmaya başlayan yaratık seni sinir eder ( Gerçekten eder )
    -Grupla beraber sıktığın güçlü yaratığa yetenek atarsan doğrudan DP ye verdiğin hasardan dolayı yaratık sana döner ki bu da güçlü yaratıklara direkt yetenek atamayacağın anlamına geliyor

Diminisher'ı kullanmadım onuda kullanan ustalarımız anlatsın. Şahsen Venom'u beğenmedim çünkü ben support-tank ağırlıklı oynamayı seven biriyim

нüηкαr likes this.
  5. venom hakkinda ogrenmek istedigim her seyi soylemissin fazlasi var eksigi yok :):)
    az vurdugum ici dimi cok etkili olmicak gibi venomda karar kıldım onu alacagim tipi daha guzel zaten bu yazıni adminlerin kopyalayip gerekli yerlere yapistirmasi lazim o kadar faydali cunki :D

6. Diminisher ve venomun ikisini de kullandım.diminisherin kötü özelliği özellik bittiğinde kalkanının bir kısmını azaltması.ben bu yüzden sevmedim.kristallon falan keserken çok tamir olmam gerekiyordu.venom kullanıyorum ancak özelliği eskisine göre azaltılmış özellikle büyük npc lerde pek anlamıyorsun hasar verdiğini

нüηкαr likes this.
  7. HaLLkEsss

HaLLkEsss User

Kasılmak için herzaman tercihini Venom dan yana kullanmak bence daha mantıklı şimdi tekillik özelliği 30 sn ve 5 dk da bir yenileniyor olmalı

нüηкαr likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.