Gemi Tavsiyesi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve halilbnn tarafından 21 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. halilbnn

halilbnn User

17 seviye oldum gemim goliath 1-2 hafta içinde yeni gemi alacagım bir türlü hangi gemiyi alacagıma karar veremedim şuan 4 pro 2 lf4 geriye kalanları lf3 x1 ile 10k vuruyorum tahminim pro lazerlerimi bitirince x1 ile 15k vururum pro lazer görevini bitirdikten sonra full zeta yapıcagım hangi gemiyi almalıyım ayrıca burgu uçuş düzenim var gemilerin özelliklerinden hiç anlamıyorum önceden hiç kullanmadım yardımcı olursanız çok sevinirim

2. Eğer Solace tasarımı için +%15 NPC hasarı yükseltmen var ise solace almanı tavsiye ederim burguda kasılırken hem +%10 kalkanını alırsın hem +%15 npc hasarı güzel olur ayrıyetten %35 can yenileme özelliği ile fazla da tamire ihtiyacın olmaz diye düşünüyorum...
    Yeni etkinlikten de +%5 hız yükseltmesini alırsan kolayda kaçabilirsin...
    Gemin galiba Promerium beslemesi ile 10k vuruyor çünkü lf3 ile okadar vurması zor ve proları bitirince gemide ciddi bir hasar artışı olmaz proların özelliği 5 vuruşta bir 2 kat vurması lf4 ile bir farkı yok hasar konusunda pek fazla diyebiliyorum "yani taban normal hasar" benim gemim ful lf4 3 geliştirilmiş lf4 13 pro lazar burgu ile Solace +%5 hasar ile genelde 10k 5 saniyede bir de 13k vuruyorum...

halilbnn bunu beğendi.
  3. ateistkeci

ateistkeci User

@Güneşşşş 'inde dediği gibi eğer Solace için modüllerin var ise kesinlikle Solace almanı tavsiye ederim, modülleri ile Solace şu an bir çok gemiye fark etmış duruma geldi. Hatta hız modülünü alarak şu an gemiyi hem hızlı hem güçlü hale getirebilirsin :)

Ayrıca Zeta yaparken Güve almanı öneriyorum, %20 kalkan delme özelliği kapılarda fazlasıyla yarar sağlayacaktır bu şekilde kapı yaparken hızlı şekilde bitirebilirsin.

Zeta kapısı yaparken de Pazar günleri galaksi kapıları çifte ödül günlerinde yapmaya özen göstererek Zeta kapısından 50 yeşil ganimet anahtarı ve 100 günlük dosyası alabilirsin. Aldığın yeşil ganimet anahtarlarını Zeus gününde açarsan LF-4 lazeri, Apis ve Zeus droidi parçalarını da toplayabilirisin :)

Ayrıca hasarını arttırmak içinde 15 ARGE yaratık hasarı ARGE'sini öneririm;

15 ARGE Yaratık Hasarı

Bu arada Solace hız modülü hakkında burgulu ve burgusuz hızlarını göstereyim:p

Burgu olmadan full hız Promerium beslemeli (Normalde 540 hızı var)

Burgu ile full hız Promerium beslemeli(Normalde 513 hızı var)

yılmazbey47, Minerva ve halilbnn bunu beğendi.
  4. halilbnn

halilbnn User

yüzde 15 hasar modülünü nereden alabilirim bulamadım. Dedigin gibi promerium beslemeyle 10k atıyorum

5. ۰V۰

۰V۰ User

Solace gemisinin %15 NPC hasarı modülü şu anda satışta değil. Bu modülü ileride çeşitli etkinliklerden ya da -eğer uygun görürlerse- galaksi kapılarından elde edebilirsin.

halilbnn bunu beğendi.
  6. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Kasılma için yeni modüller ile beraber Solace Muhteşem bir NPC katliam makinası;
    NPC'lere +%15 hasar
    +%5 isabetleme ve kalkan modülleride cabası

iyi forumlar.

7. Ben sizin için ageis'i tavsiye ederim. Can kalkan basma yetenekleriyle seri şekilde kasılabilirsiniz.

8. Evet belki savunma konusunda daha iyi olabilir ancak ageis hasar konusunda düşük olacak burgu ile zaten ben avcı konfide kasılıyorum mantıgını çözdüğünde yaratık keserken belki 5 10 kere anca hasar yer belki hiç yemez daha hızlı kesmesi daha mantıklı olur gibi...

9. Avcı konfiyi daha çok küçük npcler'i kesmekte kullanıyorum.Diğer konfide full kalkan ve dirotiler full lazer. Burada büyük npcler'i hiç dönmeden durduğunuz yerde kesebilirsiniz ageis ile. Ama ben de pro lazerlerim çoğaldıkça diminisher'a geçtim tabi.

10. XabLe

XabLe User

merak ettiğim bi olay 9 iris 9 havoc var pusat kullanıyorum 20 lf4 var 8 pro var burguda beslemesız 8 10 k arası zor goruyo sen nasıl 4 pro 2 lf4 full lf3 le 10 k rahat gorebılıyosun bende mı var bı sıkıntı acaba ?

11. halilbnn

halilbnn User

şuan güncel beslemesiz 8k atıyorum reis yüzde 5 hasar var goliath enforce

12. XabLe

XabLe User

gayet iyide 10 iris mi var sende

13. halilbnn

halilbnn User

8 var şuan 5 pro var burguda var

14. XabLe

XabLe User

şuan burguda 18 lf4 8 pro gerisi lf3 9 irisvar havoc var pusat var %5 hasar var 10 saatlık x1 ile 10798 görüyorum minde 8300