Gemi Tavsiyesi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ömergeldi1 tarafından 25 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sentinel, Solace ve Venom gemilerinin modüllerine sahibim ama hangisinde kalıcı olarak kullanmam gerektiği konusunda kararsızlık yaşıyorum. Lakin son Sentinel modülü de fazlasıyla hoşuma gitmiş durumda. Biraz detaylı bilgi vererek bana yardımcı olabilecek var mı ? Şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim.

2. Npc kesicekseniz solace modülleri gayet uygun.

3. smoonrise

smoonrise User

Venom vuruş modülü ile %2 fazla vuruşu var yaratıklara ama savunma konusundaki zaafı nedeni ile 3 parti yazılım kullananların tercihi olur bence sadece kasılırken .Kris , cubi , invoke , midfire de öncelikle solace sonra sentinel tercih edilmesi bence mantıklı . Fakat suan ki etkinlk olan plutus da venom kullanılabilir son bölümdeki mayınlara ve çıkardığı yaratıkların içerisindeki patlayınca fazla etki veren yaratığa dikkat edebilirim diyen için yoksa oyunum kasıyor mayınlara çarpıyorum can azalıyor diyen için solace yine ilk tercih sebebi olmalıdr .
    benim gemim iyi durumda ben avcı solace ile yapıyorum etkinlik kapısını mesela.

4. Açıkçası sizin de belirttiğiniz gibi bu 3 gemi içerisinde bende Venom'u en son sıraya bırakıyorum kafa olarak lakin Solace ve Sentinel sıralamasında kafam biraz karışıyor nedense sanki Sentinel daha sempatik geliyor bana. O yüzden de sizlere danışma kararı aldım çünkü oyunda fazla bir geçmişim olduğu söylenemez.

5. smoonrise

smoonrise User

Bence her 2 sinide birkaç gün dene hatta hazır etkinlik var orada deneyebilirsin . bir diğer dikkat etmen gereken ise düşmana kesilme olayı genel olarak avcı geziyor millet portala yakın değilsen ve dp az ise genel olarak pek kaçma imkanı olmuyor yine deneyip hangiisi ile daha etkin koruma sağlıyor bakman lazım yani modül eksikliğinden dolayı bir karar vermiyorsan kriterlerin yaratık keserken ve düşman ile savaşırken avantajı iyi olan olması lazım .

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz tarafımca daha uygun bir köşeye taşınmıştır. Öncelikle oynayış tarzınıza bağlı olarak oynayacağınız gemiler değişebilir. İlerleyen etkinliklerde farklı gemilere yeni modüller eklenebilir, bu sebepten ötürü şuan ki durum için Solace gemisi sizin için uygun olacağını düşünüyorum. Savaşlarda ve PvE'de hem NPC Hasar modülü sayesinde hem de darbe puanı yenileme yeteniği ile oldukça rahat edeceksinizdir.
    Burada bulunan modülleri de incelemenizi tavsiye ederim, diğer gemiler hakkında size fikir katacaktır.

İyi Forumlar.

Themis. bunu beğendi.