Destek Gemi Tavsiyesi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ΨTheHuntressReturnSΨ tarafından 3 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi plus gemi

1. Citadel Plus

2. Goli Plus

3. Pusat Plus

4. Solaris Plus

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
    Plus gemi almayı düşünüyorum gerekli parçaları tamamladım.
    Modül olarak Goliath Plus 17 oyuncu hasarı, Citadel Plus 21 oyuncu hasarı mevcut.
    Pusat Plusta herhangi bir modülüm yok.
    Solaris Plusta ise %7 hız, %7 Kalkan, %27 Dp, %11 Npc Hasarı mevcut.
    Sizce solaris plus alsam pasifinden gelen %12lik bonusla da birlikte güzel olur mu kullanılır mı?
    Yoksa beklemeye devam mı edeyim iyi bir plus modülleri için ?
    Ağırlıklı olarak Pve oynuyorum solo oyuncuyum, akşamları 1 saat falan baskına gidiyorum ara sıra.
    Düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Mevcutta kullandığım gemi Tyrannos Centruion modül olarak:
    %24 Dp, %8 Lazer, %9 Tecrübe %14 Kalkan Delme

2. Aynı Durumdayım Ama Ben İlk Citadel Plusu Almayı Düşünüyorum Ki 30-40 Diame Eksiğim Kaldı O Da Bugun Yarın Tamamlanır. Hem Şekli Hemde Dayanıklılık Bakımından Daha İyi Bence. Kalkansız Güve Burgu Kasılabiliyor. 1.5m En Az Dp Oluyor Cünkü. Diğer Türlü Diğer Gemiler Agır Konfi Yapıp Hız Düşük Olacagına Ortalama 500 dp 500 Kalkan 1m Hemen Hemen Aynı Can Ama Daha Hızlı Hareket İçin Citadeli Tercih Edicem

3. Solaris plus bence, pasifle birlikte %23hasar desteği oluyor, dp si de çok iyi, yeteneği ise hem pve de hem de abg kapılarında çok iş yapar.

4. Başka yorumu olan yok mu arkadaşlar ?

5. _Blade_

_Blade_ Guest

Merhaba,

PvE odaklı oynuyorsanız hız modülü ve pasif yetenek bonusu bakımından benim tavsiyem de Solaris plus almanız yönünde olacaktır. Pasif yetenek bonusu olan 4 modül takdığınızdaki %12 hasarı PvP odaklıda kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Son 9 diametrion yarına citadeli alıcam duruma göre tam kullanım yorumu yaparım

7. titans___

titans___ User

O modüller bende olsa ben SOLARİS PLUS ile abg de son prolarda sıkıyorum hep özellikle yapıyorum sende ki modüller de yok , Citadel Plus da modüller hasar 20,hız 14 oluyor Hydra varçift hatta DLB destekleriyle kalkanıyla dpsi ateşiyle keserim de Npc kesmede hikaye verimsiz SOLARİS PLUS al alışınca hem ebedi kapıda PRO VE ICY ufaklarda uğraşmadan 2 dalgayı özellik dolmasını bekliyerek yapıyorum hem mod hem başkası da cevab vermiş modülün iyiyse o gemi iyidiraçıkçası bende Pusat Plusda hasar da güzel de diğer modülleri yok DP düşük almadım , ben 1 seneyi geçti sırf tek hız Holo da var diye hasar da vardı onla gezdim e diğerleriyle kaçamam saldıramam ne yapcan o zaman görseli , eskiden savaş ağırlıklıydı botda herkes , botda olanı kesmiyenler soruyom zevksiz diyor yani yakalıyamıyorum demiyorlar da sende hız olan gemi mi diye başkası sorma hız çok fark ediyor hadi diyordum acaip dp modülü çok olan yerine az ama 2 hız varsa onu takıyorum .

8. NPC odaklı oynuyorsan elindeki modullere göre solaris plus almanı tavsiye ederim..%11 npc hasarı ve geminin %12 pasif hasar bonusuyla güzel bir hasar gücü elde edip hızlı kasılabileceksin..ayrıca pvp de de çok işine yarar...

citadel plus lazer slotu ve modul eksikliği ve düşük hızı yüzünden bence pve de ( npc için ) kullanmak zor olacaktır..kaldı ki zaten gemi özelliklerinin çoğu pvp için tasarlanmış...yine de son karar senin..

9. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Hala almadım ama muhtemel solaris alacağım. Ancak bir sonraki savaş biletini de bekleme kararı aldım eğer onda daha güzel modüller gelirse özellikle pusat plusa onu tercih edeceğim. Çünkü hızlı gemilere solaris plus ile yetişmek zor gibi duruyor.

10. Yalnız oylama da herkes pusat plus al demiş. O noktada da kafam karıştı biraz modülsüz pusat plus iş yapar mı

11. pusat plusta iyi gemi lakin dp ve yetenek yönünden kısır bir gemi..hafta içi kapılardan hasar ve dp modulu çıkartırsan işini görür..ama kalkan ve hız için etkinlik modullerin beklemen gerekir tabii oda şanslı isen..dp si az olduğu için pvp de goliath plus yada citadel plusla baş edemezsin yalnız....
    bende pusat plus goliath plus ve solace plus var ama pve oynadığım için sadece solace plus kullanıyorum..triskelon hellstrom ve hermes droitlerle dp tamirini 60 saniyeye indirdim. %11 HIZ VE %15 NPC Hasar modulleriyle hızlı bir şekilde durmaksızın kasılabiliyorum.sadece şu sacma acil görevler hızımı kesiyor...

12. Hocam naptın aldın mı citadel plus memnun musun ?

13. Aldım Gayet Memnumum Modül Yok 8 İris Sadece İrisler 16 Full Havoıc Herkul 29 Pro Güvede Full Hız 1m Dp Seri Seri Dönebiliyorum Kalkıp Cyborg İle Burgu İle kalkan Dp Toplamı Zaten 1m Oluyor Bunda Kalkansız Direk Güve İle 1m Zaten Baskınlarda Vs Prazmatik Kalkanı Açıyoprum Trenden Bile Kurtulduğum Oluyor :) Tavsiye Ederim. Şuan Kapılar Etkinlik Sadece Modül Bekliyorum