Öneri Gemi ve tasarımlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-İCRA-_ tarafından 8 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikriniz

1. Yapılmalı

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Yapılmamalı

oy sayısı 1
    100,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _-İCRA-_

_-İCRA-_ User

oyunda eskiden sarı goli kırmızı goli ve normal goli olarak 3 tane tasarım vardı diye hatırlıyorum ve normal goliye kırmızı goli tasarımını kostüm olarak giydirebiliyorduk oyunda çok fazla tasarımlar var ve hiç biri kullanılmıyor gibi birşey şimdi demek isteyeceğim şey şu anda en hit gemi olan cyborg gemisi bunun üstüne o tipten bir tasarım değilde normal düz goli tasarımını giydirebilsek iyi olmaz mı oyunda çoğunlukla eski oyunculardan oluşuyor hem biraz nostalji olmuş olur hemde benim gibi cyborgun görüşünü sevmeyen sadece özelliği için kullanan oyuncular içinde güzel bir görsel olan eski goli tasarımlarını ona giydirebilsek veya eski goli tasarımına da bu cyborg tarzı gibi özellikler getirilse ? işin açıkcası cyborgun tipi hiç güzel değil bana göre

2. BSYO

BSYO User

sayborgun tipi iyi değilse hammerclaw ı düşünemiyorum bile

3. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım. Bir oylama ekleyerek fikrinize destek toplayabilirsiniz.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.