Gemi Yükseltme Modül

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PERFECT-KILLER1 tarafından 9 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 16 lvl solace sahibi oldum az evvel goli de tp modülüm vardı. ancak şu an çöp oldu. solace için ne modüller var ve nereden ne şekilde temin edebilirim. Teşekkür ederim

2. %5 hasar pvp ve pve için
    %15 hasar sadece pve için
    %15 hp modülü
    %10 kalkan -%5 dp modülü
    %5 isabet, -%5 kalkan modülü
    %5 hız modülü,

Şuan solace için olan modüller bunlar, hız modülünü takınca cyborgdan hızlı oluyor gemi, bu seferde cyborgun bir anlamı kalmıyor bana göre gereksiz olmuş

3. teşekkürler

4. Rica ederim, :)

5. Cyborg gemiyi kaçıracağını anladığı anda tekillik atıp patlatabilir veya buz roketi kullanır. Önemli olan oynayış tarzı, direkt çöp ilan etmek çok mantıklı değil.

6. Aliens

Aliens User

Sayborg halen birebirde çok güçlü. Aynı şekilde oyunun en tehlikeli gemilerinden olan Tyrannos Centurion var. Sentinel var ve aynı zamanda oynamasını bilene Şimşek'te en iyi gemilerden. Sanırım herkes en basitine kaçma meyilinde olduğu için tek tip gemi görüyoruz. Yoksa oynanabilir gemi sayısı 8-9 adet, hatta daha fazla.

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  7. Cyborgun max hizi (çark beslemede dahil) 574 olması lazımdı,

Vengeance şimşeğin hizi, 600'ü bile bulmuyor çarkla bile birlikte,

Ve solace, çok rahat bir şekilde vegayi yakalıyor, 3 kere denedim, 3 solace beni portta bekliyor yeteneği açtım haritanın ortasına kadar kaçtım kaçarkende yeşil hastalıklı lazer attılar, ve haritanın ortasında bana yetişip kestiler,

O yüzden kimse bana vega şimşek hızlı demesin :)

Bende var solace hız modülü, evet sahibim, ama saçma,

Diğer gemileri çöp yapmış, ben solace oynamak zorunda değilim,

Her yerde solace görmek zorunda da değilim,

Sürekli solaceye modül çıkmasını görmek zorunda da değilim,

8. Aliens

Aliens User

Şimşek oynamayı pek bilmiyorsunuz galiba. :D Onunla Tyrannos ve Sayborg bile kesiliyor ama stratejik oynamak şart.

9. uninstable

uninstable User

Sürekli solace modül çıkmıyor ki yavaş yavaş modüller etkinliklerle beraber geliyor, yeni gelecek etkinlikte solace ile ilgili bir tane modül var o da "sadece" solace değil.
    Ve sayborg çark besleme ile 579 oluyor.

Saldırı-Hattı ve Quenn bunu beğendi.
  10. Quenn

Quenn User

Bence solece vs lik bi gemi değil daha ziyade kasılmaya daha çok yarıyor ve millet genelde kasılmak için onu kullanıyor. baskına gidenlerde genelde cyborg oluyor hala yani cyborg ikinci plana atılmış değil.
    Eğer pabucu dama atılan varsa o da standart vegalardır görevde bilmem kaç yüz tane kes diyo oyunda vega oynayan yok ezikler bile ya lenov ya goli kullanıyor o yüzden görev yapılamıyor.
    etkinliklerle başka gemilere modüller geldikçe solece oranları değişecektir ama gidipte bi cyborga bence modül eklenmesi diğer gemilere haksızlık olacaktır zaten aşırı iyi bir gemiyi daha da güçlü hale getirilmesini ben istemiyorum şahsen o_O

11. Aliens

Aliens User

Şimdi çok fena bir Spectrum fırtınası yaklaşıyor. :)

12. Bu gün sizi bana karşı pek bir alaycı gördüm sebebi nedir :)?

13. Aliens

Aliens User

Alaycı değilim yahu. Ama şimdi o gemiyi biliyorum; yapabileceklerini de öyle. Onunla Sayborg'ları bile çok ağlattım ve Solace'leri. Tek eksi yanı kasılmaya elverişli olmaması sebebiyle savaşlarda -beni deli edenlere- kullanıyorum. Yoksa severim sizi; yanlış anlamayın lütfen.

Quenn ve ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  14. Quenn

Quenn User

bende var ama denemedim o gemiyi eğer modülünü alabilirsem şans veririm belki :)

15. Aliens

Aliens User

Tipini sevmiyorum ya onun. :D Birde özelliğini açınca böyle herkül sanıyorsun. Sonra savaşın ortasında bir bitiyor; herkül oluyor kül. :D

Quenn bunu beğendi.
  16. Merhaba,

@ERDALBAGGAL Arkadaşım size gerekli cevabı vermiş. Modüller etkinliklerde çıkmaktadır. Birdaha çıkarmı bilemem ama etkinlikleri takip etmeniz gerekecek.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

.Paradoks. ve ERDALBAGGAL bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.