Gemi Yükseltme Modülleri Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 20 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. userqq

userqq User

Merhaba bir süredir oyunu oynamıyordum, şimdi bu etkinlik vasıtasıyla tekrar başladım, birkaç sorum olacaktı. Herkeste bu aralar Solace görüyorum, bunun sebebi yükseltme modüllerinin çok güçlü olması anladığım kadarıyla. Bu Solace'nin modüllerini şuan bulabilir miyim acaba?
    Solaris için de %4 hasar ve %4 roket hasarı modüllerini topladım, 3. bir modülü var mı acaba oyunda?
    Bir de aynı modülden birden fazla takabiliyor muyuz gemilere?

2. Aliens

Aliens User

Öncelikle etkinlikleri takip edin. Şuan Solace modüllerini alma yolu tekrar bir etkinlikte vs koymadıkça yok. Solaris için sadece bahsettiğiniz iki modül var.
    Aynı modülü birden fazla koyamadığınız gibi aynı renk iki modülü de aynı gemiye aynı anda koyamıyorsunuz.

hedefim, userqq ve ateistkeci bunu beğendi.
  3. userqq

userqq User

Bu kadar güzel açıkladığınız için teşekkür ederim. Bir de şunu sorayım. 8000 Styxus ve Charopos parçası birikti, Solaris tasarımları ve modülünü de aldım. Bunları cephaneden başka kullanabileceğim bir yer var mı acaba?

4. Aliens

Aliens User

Ah, güzel yazınız için teşekkür ediyorum; sizlere yardımcı olmak benim için büyük keyif. Ne zaman isterseniz bana sormaktan çekinmeyin. Kaynağı başka değerlendirme yolu ne yazık ki yok. Tavsiyem tüm biriken parçalarla modülü alıp elinizde ihtiyacınız kadarından fazlasını satarak en azından kredi olarak değerlendirin. Ben şahsen 5 adet ayırdım; geri kalanını birleştirip satıyorum. Çok bir şey etmiyor tabii ama hiç yoktan ECO-100 parası. :)

Themis. bunu beğendi.
  5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

@Aliens üyemiz bizlere yapılacak bişey bırakmamış (Arada kıskanmıyo değilim :D ) Cevapları için teşekkür ederim. Modüller hakkında bilgilere Buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca üyemizinde dediği gibi modül birleştirip satmak yeni başlayan biri için iyi bir kredi kaynağı olacaktır. :)

İyi forumlar.

6. Aliens

Aliens User

Şimdi sen beni kıskanıyor musun? :) Şaka bir yana hepinizi seviyorum.
    Ayrıca 'Yeni Başlayan' kısmına çok bozuldum. :D Ben şimdi öyle mi oluyorum? dfgfdhgfhjhdg

Themis. bunu beğendi.
  7. Themis.

Themis. Guest

Konu sahibi kullanıcımız oyuna yeniden başladığından onu kast etmiştim. Gece gece çok güldürdünüz beni :D bizlerde bütün Forum Ailesini eşit derecede sevmekteyiz <3 :)

İyi forumlar.

8. Aliens

Aliens User

Mod, mod! Kendine gel mod! :D Bak salarım üstünüze canavarı sonra ağlamayın he! :D

9. Themis.

Themis. Guest

Tamam efenim kızmayın, hemen Prometheuslarımı bırakıp teslim oluyorum :D . Öhhömm öhhömm konu içeriğini daha fazla dağıtmayalım bence yoksa @Minerva S-Modumuz gelip bize kızacak :D

Minerva bunu beğendi.
  10. Etkinlik bekleyeceksin artık benim gibi.

Bari şu VB-142 cephanesi birden fazla birleştirilebilseydi.

Bu petin de kalkan slotu 22. Gemilerden fazla. :D

11. Aliens

Aliens User

Kesinlikle katılıyorum. En fazla 1.000.000 yapılabilirdi zaten. 1.000.000 atışta bir şey değil.

yılmazcan47 bunu beğendi.
  12. sıkıntı ya yeni başlayanlar hiç dahil olamazdı o zaman
    kutu duşme olayı 10 oyuncu olsa neysede