Gemi yükseltme modülleri yerleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Auset tarafından 7 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Auset

Auset User

oyun ekranında doritlerin üst kısmında bulunan 3 kutu var bazılarında dolu bazılarında boş ne anlama geliyor o

2. Richie

Richie User

boş kutularda araba çıkmıyor kırmızı yeşil sarı oluyor genelde kırmızıyı seç araba çıkabilir diğerinde motor ve çeyiz seti var diyorum ben.

3. ateistkeci

ateistkeci User

Gemi yükseltme modülleri oluyorlar hangarda geminin en alt kısmında bulabilirsin

Örnek resim :p

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı anlaşılabilir bir şekilde düzenledim. Bahsettiğiniz kutucuklar gemi yükseltme modüllerini belirtmektedir. Gemi yükseltme modülleriyle alakalı detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Auset

Auset User

birader sen kimsin bu şekil konuşuyosun hayırdır

diğer arkadaşlara teşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Haziran 2020
  6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Rica ederim fakat diğer oyunculara karşı üslubunuza dikkat ediniz. Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.