Gemi Yükseltme Modülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 15 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Her geminin neden gemi yükseltme modülü yok. Şuan sadece 3 yada 5 tane geminin var. Ama diğer gemilere karşı haksızlık var. Bence tüm gemilerin eşit olması için NPC'lere %15 hasar veren modül getirilmelidir. Oyuna hem yeni başlayanlar için hem şuan NPC keserek kasılan çok kullanıcı var. NPC %15 hasar veren modül tüm gemilere getirilmelidir. Haksızlığa artık dur demeliyiz. Yoksa Darkorbit bizi sömürmeye devam edecek. Protesto edelim.

2. Tabi paşam cayborg a da getirelim %10 oyunculara karşı hasar sonra 500k vursun bize. Bence gayet doğru hamle her gemiye değil eksik kalan gemilere gelmesi daha doğru olmuş mesela artık pusat da sahalarda biraz iyileşti aynı zamanda sarı vega da iyi oldu solace de sahalara döndü tek gemi yok artık sadece cayborg oynanmıyor artık cayorbit değil darkorbit oldu oyun.

ŞahFD bunu beğendi.
  3. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Ben gemilere sadece %15 NPC hasar modülü istedim. NPC derken ben yaratıklara karşı dedim. Gemilere karşı hasar modülü istemedim. Sen beni yanlış anladın sanırım.

ŞahFD bunu beğendi.
  4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Önerinizi Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde, bölüm kurallarına uygun bir konu oluşturarak diğer oyuncularla paylaşabilir, destek almasını sağlayarak gerçekleşmesi yönünde somut bir adım atabilirsiniz.

Gerekli yönlendirme yapıldığından konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Deleted member 265407 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.