Gemi Yükseltme Modülleri

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 4 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Merhaba;
    Darkorbit oyununda her geminin kendisine göre özelliği var. Neden gemi yükseltme modülleri var saçmalık başka birşey değil. Her ay etkinlik oyunun çökmesine sebep oluyor yok savaş bileti al yok gemi yükseltme modülleri al oyun gerçekten bizi sömürmeye başladı.
    Cayborg gemisi almak çok zordu şimdi de hala öyle ama şimdi cayborg gemisinin bir değeri kalmadı.
    Her geminin özelliği yeterli gemi yükseltme modülleri saçma ve boş geliyor.
    Heleki geminin malzemelerini geliştirmek için EIR kasıyoruz 7/24 NPC kesip gelişmeye mi uğraşacam. Yoksa oyunun amacı pvp uzay savaş oyunu mu?
    Darkorbit yönetimini gerçekten anlamıyorum oyunun kendi amacından yavaş yavaş uzaklaşıyor tek bildiğim bu başka birşey değil.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Haziran 2020
  2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konunuzu gerekli bölüme taşımış bulunmaktayım. Ayrıca lütfen "Merhabar, iyi günler, iyi forumlar," giriş ve çıkış sıfatlarını mesajlarınıza eklemeyiniz. Forum kuralları gereğince yasaklanmıştır, sadece birini yapmanız daha doğru olacaktır.

Yeni gelen modülleri ben çok beğendim açıkçası ki bu sadece ben de değilimdir. Eski gemileri tekrar aktifleştirmeye ve oyuna dengeleme getirmeye çalışıyorlar. Bence bu harika bir şey.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.