Gemi Yükseltme Modülü

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Prophecy tarafından 6 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Prophecy

Prophecy User

Bu gemi yükseltme modülü sadece 2 tane mi var. Ben venom kullanıyorum altında 3 slot var hangara girdiğimde

Venom için bir tane bile modül yokmuş. Neyse sorumu geri aldım. Zaten oyun içi harcamalar uçmuş ben full lf-4 halimle uğraşamam üstüne yeni lf-4ler de geliştiriliyor. Harcama yapmaktan sıkıldım be

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Kasım 2019
    DERBEDER|AsL| bunu beğendi.
  2. zεu$

zεu$ User

meraba sorusunu sormuş 10 dk sonra oyuna isyan etmiş sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün keyifli oyunlar

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Aslında şu an Solace gemisi revaşta, en son Terör Girdabı etkinliğinde NPC'lere %15 daha fazla hasar veren bir modül kazanılabiliyordu. Yanlış hatırlamıyorsam Venom için şu anda kullanılabilir bir modül bulunmuyor. Belki önümüzdeki etkinliklerde oyuna eklenir, kim bilir.

İyi forumlar.

4. modullere ilgili sıkça sorulan sorular varmı

5. _HmOk_

_HmOk_ User

İşte oyunun en büyük sorunlarından biri de son cümleniz :D Cyborg ilk geldiğinde kullanılması en mantıklı ve tek gemi oydu.(Yanlış hatırlamıyorsam 500k ya yakın ya da geçik darbe puanı vardı. Kardeşi olan Venom'un 370k civarlarındaydı) aylar sonra nerf yedi. O zamanlar Cyborg'a sahip olanlar güve ve avcı konfisiyle millete kan kusturdu. Bugünlerde de yeni gelen modüller olmayan düzeni allak bullak etti. Şu an da Venom, Hammerclaw, Diminisher, Vengeance gibi gemiler oyun içinde hiçbir amaca hizmeyen gemiler arasında...

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İlgili rehbere buradan ulaşbilirsiniz. Bunun dışında farklı etkinlikler kapsamında oyuna yeni modüller eklenmektedir. Şimdilik bu modüller hakkında bilgi ilgili etkinlik rehberlerinde bulunmaktadır.
    Chromin Telaşı S.S.S
    Terör Girdabı Kapısı S.S.S.
    HITAC Saldırısı

Aslına bakarsanız oyun tasarımcılarının hedefi oyundaki bazı gemilerin aşırı güçlü olması durumunu kırmak ve oyundaki gemi çeşitliliğin artırmak. Bu doğrultuda oyuna yeni yeni farklı farklı modüller eklenmektedir. Sizin belirttiğiniz Hammerclaw gemisi için hasar modülü, Vega serisi ve Puat gemileri için eklenen DP ve hasar modülleri bu gemilerin kullanımını artırmaktadır. İlerleyen zamnlarda eklenecek farklı modüller sayesinde diğer gemilerinde kullanım oranı da artırılacaktır.

İyi forumlar.