gemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ottomen2000 tarafından 2 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. spearheadme goliathmı alim
    3 lf3 3 bo2 7 elit hız gerisi bo1 ve lf2 6 flax 1 iris

2. oda varda yerleştırmıyom
    1-8 falan takılıom ben

3. hiçbirisi ikisiin ortasını al vengance al

4. nie goli deil .
    zaten spearheadı yetenekleri için aldım

5. goi alcan rahat kasılamassın bu ekipmanla.sıkıntılı olur.cubiye katılsan veya başka bir npc kesmeye katılsan yakanlandımı kaçman zor.bu ekipmanla bana sorarsan venagance iyidir.hız önemlidir bu aşamada.

6. aynen kardeşim ne bu goli sevdası milletteki :) ben hep vengeance ve leonov ile kasılmışımdır :) 6-7 iris olduktan sonra goliye geçtim şuanda 9 irisim bir yıldırda oynamıyorum oyunu :) vengeance iyidir iyi ;)

Son düzenlenen: 2 Haziran 2014
  7. abi daha az sıkmammı

8. :D alt tarafı 5 lazer slotu fazla goli.lf 2 koyabilsen 500 yapar.sıkıntıya girmeye değermi sence.

9. abi göli koyulmuş .spearhead ile vega alınmış durumda goli çöpe gitcek

10. gelişince 10-20 m ye ticaretten alırsın yine takma kafana.ilerde crediye doyarsın.rahatla lırsın 2.hangarına koyarsın inşallah.bizde senin gibiydik.o yollardan geçtik.yada biraz paraya kıyabilcek durumun varsa hangar al

Son düzenlenen: 2 Haziran 2014
  11. kardeşim iyi hoş güzel söylüyorsunda tamam goliyle daha fazla sıkarsın ama şöyle bir şeyde var, mesela sen 1-6 1-7 de kasılırken düşman gelirse kesinlikle ilk önce seni patlatır, zaten gemin güçlü değilken grup olarak görev yapıp kasılman lazım yani birilerinin yardımına ihtiyacın onun için vengeance al ki öyle kasılırken falan düşman seni değil diğer golileri falan kessin anladın mı :) gerçi önceden patlamak 500 uriydi ben vega olurdum hız konfisine alıp kaçardımda şimdi patlamak ücretmiş olmuş galiba :) hangara git gel yapmak seni sıkmazsa goli alabilirsin ama yinede ben vengeance taraftarıyım :) şu yaz gelsinde şimşeğide alayım ihaleye koymuşlar onuda :)

12. bari bulmuşken sorim . en kolay nası uri kasarım

nie spearhead deil

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Haziran 2014
  13. cubi tabbiki.o zor oluyorsa,pvp ye git vengance veya spheard ile hem bolca gg topla hem uri.bende böyle geliştim ainan bana 35-50 arası topladığım oldu günde.(inşallah).duruma bağlı.

hız 10 birim fazla alt tarafı.ama lazerde 5 slot fark var.vuruş gücün iyicene düşer.akıllıca değil.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Haziran 2014
  14. kardeşim ben avantaj kutusu toplardım ya önceden x-1 de toplanıyordu başlarda , ama sen cubiye katıl hep beraber cubi kesin bence en iyisi o gibi duruyor :)

15. KARANLIK

KARANLIK User

Lütfe bu tür konuları yeni başlıyanlar bölümüne açınız.İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.