gemı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -·=»‡«=·C£ÑK-·=»‡«=· tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler gemıde 36lf3 4lf4 1 havoc 15 lvl pet var ama pette kombo tamır kamı 3 var 8tane lazer yerı acık bıde 26 argeyım sızce argemi kasam petmi pet 15 sevıye sadece 5tane lazer yerı bıde kamı 3 kombo tamır 3 aldım

2. WasWhere

WasWhere User

arge kas bence veya ne bileyim havoc lf4 kasmaya çalış

3. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Zeta kapısı yaparak havoc cıkartmaya çalışabilirsiniz ve zetadan aldığınız ganimet anahtarları ile sandık açabilir kastığınız uridiumlar ile varsa irisinizi geliştirebilir yoksa ilk 4 irisi uri ile alıp geri kalanı credi ile alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

4. zeta yaptım ırısler ful sadece lf4 cok az bıde arge az pettede sadece modül ve lazer slotu açtım

5. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Zeta yapmaya devam ediniz havoc'larınızı fullemeye çalışınız anahtarlar ile ganimet sandığı açabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. ozaman pete benzın alıp modül 3de var ful palladıum toplasın klanımda ıyı kımse kesmez

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.