gemi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Vermiycek147, Sep 22, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bnm gemi vengeance 3 flax var(2 si 5 lw 1 4 lw lf2 war) geminin lazerlerinin hepsi lf3 ama fazla vurmuyor neden

bu arada hiç arge puanı dağıtılmadı

Last edited by moderator: Sep 22, 2014
  2. Alt alta yazarak Flood yapmak yerine , İlk mesajınızı düzenleye basarak eklemenizi yapabilirsiniz.

Saldırı gücünüzü bir hesaplayalım ;

Vengeance Gemisi 10 Lazer alır ve 3 Flax var ise Tek slotlu oldukları için 1 tane lazer alır ve 3 Lazer olur.

Toplamda 13 Lazer ;

Buradan LF3 Saldırı gücü ; 150 olduğuna göre

13 * 150 = 1950 olur yani maksimum 1950 vurabilirsiniz.

Vuruş Gücümü nasıl arttırım ?

Lazerlerinizi Seprom ile besleyebilirsiniz bu atış gücünüzü %60 arttırır ;

Destekler satın alabilirsiniz ; DMG B02 ve DMG B01 ' ri birlikte alırsanız %20 Hasar bonusu da buradan gelir.

İkisinden birini alırsanız %10 Hasar bonusu kazanırsınız.

Bunların dışında , Oyunculara ve Uzaylılara verdiğiniz hasarı arttırmak için ;

Kelle Avcısı I , II ve Uzaylı Avcısı ARGE ' lerine puan verebilirsiniz.

Bütün bunların dışında ;

Saldırı gücünüzü daha da arttırmak için ;

8 İris dizebilir ve Bunları Lazerler ile donatabilirsiniz.

İris 2 Slotlu olduğundan bu 16 Lazer demektir. ve Geminizde ki 10 Lazer ile 26 Lazer yapar

Goliath ' a geçerseniz bu sayı 31 Olur ve ;

31 * 150 = 4650 yapar

Droitlerinizi geliştirebilir , Havoc Tasarımı almak için Zeta yapabilirsiniz.

Tüm Droitlerinizi Havoc tasarımı ile donatırsanız %10 Hasar bonusu kazanırsınız ki bence Önceliğiniz Havoc olmalıdır.

Çünkü geliştirme çok masraflıdır.

Jameika-TR likes this.
  3. Jameika-TR

Jameika-TR User

Seni biz mod falan yapalım harcanıyorsun sen buralarda :)

4. Taş atıpta kolumu yormuyorum , Altı üstü iki tık yapıyorum

Öyle bakınıyorum , yazıyorum

Bu Moderatörlük gerektiren bir durum değil :)

5. Jameika-TR

Jameika-TR User

İltifatta ettirmiyo bak ya :) Neyse iyisin bence çok yardımcı oluyorsun bu ayrıntılarla arkadaşlara ben bile senden öğreniyorum bazen ki çok uzun zamandır oynuyorum oyunu :)

Foward_Unto_Down likes this.
  6. Merhaba ,

Leonov 'dan başka gemiye geçince vuruşta düşüş yaşanmaktadır. Bu durum Leonov'un ev avantajı olmasındandır.

Sanırım sizin durumda böyle birşey olmuş. Ekipman durumu iyi değilken Vengeance v.b. gemiler ile düşük vurulması normaldir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.