Gemide bundan sonra neye odaklanmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GUNDI tarafından 29 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. GUNDI

GUNDI User

Herkese merhaba gemide neye odaklanmam gerektiğine karar veremedim yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Önemli kısımlar;
    Cyborg var
    10 iris geliştirme yok
    Havoc herkules full
    lf4+gelişmiş lf4=30 tane
    uçul düzenleri yine çoğu var
    25 arge
    kronos çok az kaldı.

Bundan sonra spartan, geliştirmeler, arge yada 2. oil ile alınan gemiye odaklanabilirim. (410 oil var)

Ayrıca biraz da elit cephane kasmak istiyorum. Bilgiler için şimdiden teşekkürler.

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Öncelikle geliştirmelerini yapman lazım irisleri.kalkanları. lf4 lerini ilk etapta yapman lazımki geminle savaşa girdiğinde dp si ve kalkanı çabuk erimesin sonra zeta ve kappa kapılarına yönelip oradan alacağın günlük dosyalarla argene ağarlık vermen lazım ilk etapta bunları yapman gerekiyor sizinde.

İyi forumlar.

GUNDI bunu beğendi.
  3. GUNDI

GUNDI User

Modum herkul ve havoclar full, spartan için hangi kapıyı yapmalıyım? yani spartan+havoc mu yoksa spartan +herkules mi? geliştirmelere girişeceğim, gemiye geçen hafta gelen destekleri almıştım. sizce nasıl uri kasabilirim? normal lf4 leri geliştirmek bana pek mantıklı gelmiyor ama iris ve kalkanlar önemli.

4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Spartanlar için krunos kapısı yapıp birleştirmedeki spartan birleşimini açmanız lazım.spartanlar birleştirmede üretiliyor bir havoc bir herkül ve bölünme kristali ile birleşim sağlanıyor bir birleştirmeye 250 bölünme kristaline ihtiyaç vardır.

İyi forumlar.

GUNDI bunu beğendi.
  5. GUNDI

GUNDI User

Kronos inşallah hafta sonu bitecek. Spartanlar için 1 havoc 1 de herkules lazım biliyorum ama gemide spartanların yanında bir de herkules yada havoc olması lazım değil mi? Mesela spartanım olsun ama yanında bir de havoc olsun dersem 10 tane daha havoc kasmalıyım gibi. Bir de elit için ne yapabilirim? x3 falan biraz az bende. Bölünme kristalini nasıl kasabiliriz? Az önce baktım 600 civarında varmış zaten

6. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Birleştirme için sizden boşta kalan bir hürkül ve havoc ister şayet irislerinize takılı ise onları birleştirmede göremezsiniz. Bu yüzden irislerden çıkarıp birleştirmeyi öyle yapacaksınız.

İyi forumlar.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sizin durumunuzda bence yapmanız gerekenler :
    • Kronos kapısını tamamlamak,
    • Droidlerinizi 16 seviyeye tamamlamak,
    • Toplamda 20 hercules yapmak,
    • Hafta sonu güclü bir grubla Hades dönerek bölünme kristalin tamamlamak (her kapı ortalama 25 bölünme kristali vermekte),
    • Kapılardan gelen günlük dosyalar ile ARGE'nizi artırmak.
    • Kalkanlarınızı 16 seviyeye tamamlamak.
    İyi forumlar.

GUNDI bunu beğendi.
  8. GUNDI

GUNDI User

Aranan kan bulundu <3