gemideki envanter yok olması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***destina*** tarafından 21 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm bugun akşam uzere oyundan çıktıktan yarım saat sonra gırdiğimde gemide hiç bir şey kalmami ne irisler ne silahlar nede cephane hiç bir şey yok hitaç etkiği geldi geleli devamlı sorun envanterimdeki kullanmadıklarım dahi yok bomboş bir gemi lutfen ilgilenirmısıınız ne yapmam lazım şimdiden tşk ederim

2. şifreni bbilen varsa gemi boşaltmıştır su iç D

3. hayır bilen yok

4. hesabına biri girmiş herşey satmış :D eger argesi çoksa oyna gene yook 5 arge fln sa boşver tasrım varsa goli fln gene kulan oky ?

5. Merhaba ;

Çerezlerinizi temizleyip tekrar deneyin. Böyle bir şey olması söz konusu değil çünkü :)
    Arkadaşımızın da dediği gibi, hesabınızın çalınması dışında.

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar.

6. çerezleri sildim tekrar denedim olmadı ıyı satıldı diyelim o zaman gemideki para niye çoğalmadı aynı duruyor dunyanın cephanesi ve envanteri silahları ırısler derken epey bir para çoğalması lazımdı ama aynı duruyor

7. Merhaba ,

Seyir Defteri kısmını veya Uridium > Balans bölümlerini kontrol edin satılan birşey olmuş olsa kaydı vardır.

Tarayıcı kaynaklı olabilir farklı tarayıcı ile deneyiniz. Flash Player güncel değilse güncelleyip tekra bakınız.

İyi forumlar.

8. mes.point

mes.point User

benimde envanter tusum kayboldu bulamıyorum ekranda envanter diye bişey cıkmıyor bu yuzden gemime malzemelerimi yükleyemiyorum..

9. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Envarter tuşu kaybolmaz kipmana tıkladığınızda sağ tarafta sarı renktedır

Keyifli forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Temmuz 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.