Gemideki LF3 ve B02'yi fullediğime göre şimdi...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _TİTANİK2002_ tarafından 18 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi taktik?

1. Diroitleri fulle ve yavaşça git.

oy sayısı 3
    42,9%
  2. Önce bütün irisleri al da, gerisi hallolur.

oy sayısı 4
    57,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.

Başlıktan da anlayacağınız gibi elit olmanın ilk adımlarını atıyorum. Gemimdeki bütün slotlarda LF3 ve B02 var. Peki şimdi ne yapmalıyım? İris almam gerektiğini biliyorum, ama önce bütün diroitleri hemen iris yapmaya mı odaklanmalıyım yoksa diroitlerdeki slotları fulleyerek yavaş yavaş mı gitmeliyim?

2. bir soru olarak da, 35k uridiumum var. Bununla ne yapmalıyım? Uridiumu ne zaman, ne için çekmeliyim?

Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim.

2. Jackdaw

Jackdaw User

Hocam kolay gelsin, benden tavsiye ilk 2-3 irisi uri ile al çünkü kasılmana aşırı yardımcı olacak, boş slotlara SL2 koyabilirsin. Çoğu insan irislerin hepsini kredi ile al diyor ama mesela tr5 te iris 35m üstü gidiyor bence en azından ilk 2 irisi uri ile almak mantıklıdır çünkü katlayıcı çekip pvp de kutu toplarsan 5 saatte 2-3 irisin parası çıkar, irisleri 3 yaptıktan sonra pazar günleri tüm urin ile yeşil sandık anahtarı al ve pvp de sandık aç, ben 150 anahtara 6lf4 bir sürü bo2 lf3 hız venom ve tonlarca birleştirme malzemesi çıkarttım, birleştirmeler ile 2 tane iris yaptım 5-6 tane lf3 yaptım. 1 haftada full iris ve diğer saydıklarımı yaptım.

3. Ama şöyle bir mesele de var, ben o uriyi PET'e harcamayı düşünüyorum. Birleştirmeden PET'i yaptım, ama sadece 2 tane modül (tamir ve ticaret) ve 1 tane modül slotum var. PET 3 seviye, o yüzden birşey yapabildiğim söylenemez. Ama 4. ve 8. seviyede işime yarayabilir diye düşünüyorum.

Uridium için başka 2 seçeneğim var, bunlar diroit düzenleri ve senin de dediğin gibi anahtarlar. Diroit düzenlerine çok sıcak bakmıyorum, Alpha'yı bi bitireyim sonra bakmayı planlıyorum. Anahtarlarsa başka bir hikaye. Bütün bu güzel şeylerin çıkacağına inanmayı gerçekten çok istiyorum(Venom'a hayranım), ama çıkmama ihtimali de var. Bu güne kadar bir LF3 bile çıkaramamış biri olarak anahtar kullanan arkadaşlara sormak istiyorum, karlı mı gerçekten? (Anahtar konusunda iyi yorumlar gelirse x3 günlerinde 45k kadar uri çekmeyi düşünüyorum.)

Şimdiden teşekkürler, İyi Forumlar.

Jackdaw bunu beğendi.
  4. İrislerini skylabtan promerium atarak krediyle fullemen lazım haftaiçi gece 12 den sonra tr serverleri açık arttırma boş olur son 7-8 sn kala bas birde. Urinide biriktir sakın irise lf3 e harcama. Petinide 8 seviye yapmaya bak o zaman kadar sakın modül alma. İrisleri 8 tane yapınca haftasonu tüm urini indirim çekip zetaya bas ve pazar günleri yap. Hem arge korsan anahtarı ve havoc kazanırsın

5. Jackdaw

Jackdaw User

pet için modülleri 4. seviyede toplayıcı alabilirsin, tamir çok işine yaramaz. Diroit düzeni full olmadan pek bir işe yaramaz, anahtar bence fullenmek için en kolay yol. 1. irise 30m kredi basarsın sorun değil ama o kadar krediyi ne kadar sürede kasıyorsun onu düşün. bence en azından ilk 2 iris uri ile alınmalı, oyun 2008 yılındaki halinden farklı o zamanlar irisi 2-3m e alıyorduk ve 15k uri biriktirmek imkansız denecek kadar zordu. Şuan uri kasmak çok kolay. Pazar günü tüm urin ile anahtar alıp pvp de açman taraftarıyım ben venomu son anahtardan 1 öncekinde çıkarttım. :)

Skylab kullanabilir ama yeni başlayan biri için çok yavaş ilerleme olur, 6 saatte 1,5m kredi gelecek, 6 saatte 2 saat kasılsa 5m kredi kassa, 10 saatte 25m kasarsın+ giderleri eklersen 15m falan kasarsın, ve tüm günün gider, bence ilk 2-3 irisi uri ile almak daha mantıklı.

6. GRILucid

GRILucid User

Kredini sadece irislere, urini de sadece zeta kapısına yatırmanı öneririm. Lf3 için uğraşmana gerek yok zaten şu an savaşacak durumda değilsin yaratık keserken de sl2 yeter sana. Kutu toplayabilir ya da x-3te kasılabilirsin, hızlı kredi kasmak istiyorsan x-7de talon kesebilirsin kargosunu da toplarsan 1 tanesinden 350.000 civarı kredi kasarsın ama ben scrap da toplayabileceğin için x-3ü öneriyorum. Pazar günleri kapılar hem %15 daha ucuz olur hem de 2 kat ödül verir, o günlerde zeta yaparsan(100.000 Uri civarı maliyeti oluyor) her kapıdan 100 dosya-50 anahtar-48k uri-25m de kredi kasarsın üstelik havoc düşürme şansın da olur. Lf4 için acele etme nasıl olsa hades yaparak hızlı bir şekilde fulleyeceksin o yüzden anahtarlarını zeus gününde aç

7. Cevaplar için çok teşekkürler. Full elit olduğuma göre bu konu kilitlenebilir :D

Bir başka başlıkta görüşmek üzere, İyi Forumlar.

VALEYARD bunu beğendi.
  8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.:)

İyi forumlar.

_TİTANİK2002_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.