Gemiden maden azalması ve lag sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 15 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

şu anda oyunda deli gibi lag var. bunu moderatörlere sabahtan beri söylüyoruz halaaa bize kopyala yapıştır cevapları ile sorunun bizde olduğunu söylüyorlar.

100 Lük görevlere başladım. 500.000 adet prometium toplama görevim var.
    3 haftadır bu görev için uğraşıyorum. az önce 480 bine kadar topladım. daha sonra patladım ve bir anda bu 480 bin olan rakam şu anda 410 bine indi. Nasıl oluyorda patlaynca 70 bin prometium kaybetmiş oluyorum ?
    Şu an hala oyunda lag olmadığını, bunun bizle alakalı olduğunu mu söyleyeceksiniz?

***. 390 bin oldu şimdide. dalgamı geçiyosunuz siz benimle ya ???

3 haftadır topladığım prometiumlar gözümün önünde kayboluyor şu anda. Topladıkça azalıyor noluyor bu oyuna ya ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Mart 2020
  2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle forum içerisinde alt alta yazmak yasaktır, bu sebeple mesajlarınızı birleştirip bir kısmını sansürledim.Ayrıca konu başlığınızıda düzenlemiş bulunmaktayım, lütfen tekrar etmeyiniz. Patladığınızda bilirli bir miktar promerium geminizin hangarından azalacaktır. Lakin görev ile ilgili bir sorununuz varsa lütfen bunu Support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

3. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Benzer bir görev hatası da benim başıma geldi pazar günü. 2 adet görevin birbirine karışması.
    Birinci görevim 4-1 haritasında 10 düşman kesmekti. 6/10 kadar ilerledim bırakıp uyudum.
    İkinci görevim ise toplam 25 düşman gemisi imha et idi. 6/25 olarak ilerleyip bırakmıştım zamanında.
    Bu sabah uyandığımda ise birinci görevim 0 olarak görünürken ikinci görevim 12 olarak görünüyordu.

4. arkadaş acemi galiba.gemin her patladığında ambarındaki madenler seprom hariç yüzde 20 azalır..

5. Ryukka

Ryukka User

Bunun acemilikle ne alakası var? Arkadas gemiden azaldı demiyor gorevden azaldı diyor. Bence sizin Türkçeye acemiliğiniz var. 480k ambarı olan bir gemi varda biz mi bilmiyoruz? Çünkü sizin dediğiniz buna çıkıyor. 480k ambarı olacak ambarin tamami prometium olacak ve patlayınca yüzde 20si azalıp 410k kalacak ki bu yüzde 20 bile degil.

ModernKöle, _Zeronix_ ve yılmazcan47 bunu beğendi.
  6. BlueSparkk

BlueSparkk User

Fark ettinmi bilmiyorum 100 lük görevlere başladığımı söyledim. acemi olmadığını burdan öğrenebilirsin. ayrıca 480 bin prometiumdan bahsediyoruz. 480 bin ambarı olan bir gemi yi bi an olarak gerçekten düşündünmü cok merak ettim.

Suporta dün yazdım. sağolsunlar bugün iade ettiler ve görevimi bitirebildim.

ateistkeci bunu beğendi.
  7. Gemiden azalır evet ama görevden azalmaz görevde işlenen rakam kalıcıdır bug olmuş support yardımcı olmuş zaten :)

8. adam ısrarla diyorki prometium toplama görev sayacımdaki rakam patladıkça geriye düşüyor diyor. bunun yun mekanikleriyle alakası yok bariz bir şekilde hata var. nasıl okuyorsunuz yahu yazılanları moderatör bile promerium diye cevap vermiş. prometium yazıyor adam promerium değil.

9. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. Sorununuz çözüldüğünden dolayı konunuzun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

BlueSparkk bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.