Gemiden Skylaba Gönderim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TeamEscape tarafından 28 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TeamEscape

TeamEscape User

Öncelikle herkse iyi forumlar; konuya gelcek olursak ben geçen gün gemimden skylaba xenomit göndermeye çalışıyordum sebebi cpu bölümünden yanlışlıkla insta kalkanını yada hedefleme yardım cpu su gibi xenomit harcayan cpu ları açmam durumumda xenomitin harcanmadan hepsinin skylabda kalarak güvende olması hemde burda birikmesiydi fakat ok bi türlü dönmedi bilgisayarın bazı kodları okuyamadığı bü yüzdende skylaba gönderinin gerçekleşemediğini düşünmüştüm foruma yazmak aklıma geldi ama yazmadım şimdiyse bir arkadaşın açtığı konuya cevap olarak kıyamet s-modum kilitlenme sebebini "Bazı art niyetli kullanımlar" olarak tanımlamış konuya yazacaktım ama konu kilitli olduğu için burdan sorumu sormam gerekiyor bu durum geçicimidir yani ortada bir bug söz konusuysa bu açık kapatılınca yeniden skylaba gönderim açılacakmı

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Yakınlarda , Sizleri temel skylab fonksiyonlarından birini değiştireceğimizin planlarımız arasında olduğunu forumdan sizlere bildirmiştik. Bu planın gerçekleştiğini söyleyebiliriz. Konuyla ilgili resmi duyuru için Skylab güncellemesi : Skylab'a hammadde gönderilmesi kaldırıldı. konu başlığını inceleyiniz. Gerekli açıklamayı bulacaksınız.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ağustos 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.