Gemiler arası değişimde sorun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayra1 tarafından 9 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. skayra1

skayra1 User

iyi günler .
    3 hangarım var ve bunalrda sırasıyla goiat, eagis, spearhead var.
    haritalarda oyun oynarken gemi değiştirme yaptıgımda
    Spearhead ın hangarda görünen hızı 520 den 490 a düşüyor,
    goliatın atagı eagisn atagından daha düşük oluyor ( golide daha fazla lazerim var)

geri eagis e değişim yaptıgımda mesela 4300-5700 ncplere olan atagım yaklasık 3900-4800 civarına düşüyor ve düzelmiyor artmıyor.

eagis veya goliat tan gemi degişimiyle Spearhead ı sectigimde Hangar bölümünden bile bütün gemilerimin görünen hızlarında düşüş görünüyor. speargheadı iptal ettigimde normal hızlara dönüyor.
    Bu bir bugmudur. oyun hatasımıdır.

2. Merhaba ,

- Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyip deneyiniz.
    - Flash Player güncel değilse manuel olarak güncelleyip deneyiniz.

İyi forumlar.

3. Sayın moderatörüm buna benzer olaylar bendede oldu hangar değiştirirken goliathda daha çok lazer olduğu halde aegiden az sıkıyor ve bir kaç gün önce npc lere aegisle 4500-5000 vururken şimdi 3500 civarı vuruyorum besleme falanda yoktu.

4. Merhaba ,

Uçuş Düzeni , Destek , Tasarım , Seprom besleme vb. etkenlerden dolayı düşüşler olabilir. Ayrıca önceki mesajımdaki önerileri bir deneyiniz.

Ekipmanları komple çıkartıp tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizledikten sonra ekipmanlarınızı tekrar dikkatlice yerleştiriniz.

İyi forumlar.

5. İnternetim şu an sıkıntılı düzeldiği zaman deniyeceğim umarım düzelir.

6. Merhaba ,

Sanırım dün birisi daha konu açmıştı fakat önerileri deneyince düzeldiğini söylemişti. :)

İyi forumlar.

7. skayra1

skayra1 User

kıyamet moderatorum dediklerinizi yaptım. 3 hangardaki 3 geminin bütün konfilerini sıfırlayım herseyi bastan gemilere ekledim fakat sonuç aynı. haritalrda gemi değişimi yaptıgımda bu tutarsız ve mantıksız atak oyunun kuralkllarına ters olan atak ve hız azalmaları devam ediyor. eagesi herhangi bir gemiyle değiştirdigimde tekrardan eagesa döndügümde değişimdeki önceki ataktan daha az vuruyor ve bir dahada düzelmiyor oyuna reset atmadan. reset atsam bile goli deki atak azalması da düzelmiyor

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorunu bir kez de supporta yazarmısınız lütfen.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.