Gemiler ve Konfi hk. fikir alışverişi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GURBETCI_GENCLER tarafından 28 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bunu okuyan herkesden tek ricam yorum yapmalarıdır :) sizce en iyi gemi hangisi pusat solace venom vb filan tüm gemilerden bahsediyorum tüm gemiler var sayborg dışında ve bu gemiye nasıl bir konfigürasyon dizilmeli 1 ve 2 olarak detaylı anlatabilir misiniz ? Birde niye böyle bir dizilim yapmaktasınız güzel bir açıklama yapar mısınız ? Yanıtlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum çatışmak istiyorum oyunda tek istrğim bu :) birde spartan birleştirmek için parçaları en kısa nasıl toparlayabilirim ?

HEDEFİM avcı olmak.

Herkese vakit ayırdığı için teşekkür ederim :)

Son düzenlenen: 28 Ekim 2018
    ORNİTORENK_PERRY bunu beğendi.
  2. Bu konuyla ilgili kimse cevap vermiyecekse konu kitlenebilir...

ORNİTORENK_PERRY bunu beğendi.
  3. Oyun tüm gemileri ve diroit uçuş düzenlerini avantaj ve dez avantajlarına göre düzenlendi en hızlı ve en fazla silah slotlarından birine sahip pusat iken jeneratör slotu ve darbe puanı azdır spectrumun yetenek süresi kısaltıldı solacenin can verme oranı azaltıldı venomun yeteneği uzun bir süre önce azaltıldı. Oynama tarzına göre goliath gemileri birbirine bayağı bir yakın düzeydeler pek fark oluşturmuyor venomu ve diminisheri tavsiye etmiyorum bu konuda. Geminiz güçsüz ise solacede pek kar etmez ilk etapta kaçış için spectrum kullanıp portala kaçana kadar size yetenek süresi yetebilir. 1 konfigürasyon ağır yapabilirsiniz jeneratör slotlarına kalkan full veya 10 kalkan 5 hız olabilir irislere full silah. 2. konfigürasyonda full hız irislere full kalkan veya 2 irise silah 8e kalkan veya 4 irise silah 6 irise kalkan. Savaşmayı seviyorum derseniz ema insta bol ise ağır konfi full kalkan irislere 3slota kalkan gerisi silah hız konfisine 5 irise kalkan 5 irise silah kaça kaça savaşırsınız bunlar oynadıkça denedikçe en yararlının hangisi olduğuna kendinizin karar vereceği bir dizilim mesela dersiniz ki ben fazla vurmak istiyorum diminisher giyersiniz sayborgu hariç tutarak konuşuyorum yeteneği basar fazla fazla vuru fazla fazlada darbe yersiniz. Ama pek kullanılmayan bence hala yeteneğiyle en kral gemi sentinel diye düşünüyorum tabi tercih sizin korkmayın savaşın deneyin ölçün tartın en iyisine karar verin iyi forumlar.

4. Ekipman full hp lf 4 le tamamlama işi kaldı geriye ondan da bi 10 tane filan var arge 50 herşey full tek sıkıntı strateji pluşturanıyprum kafada

5. Hocam bugün etkinlik olduğu için herkes kapı yapıyor ve bu nedenle foruma pek uğramıyor. Ben de sürekli kapı yaptığım için foruma bakmıyorum pek , yarın cevaplar gelmeye başlayacaktır. :)

.Paradoks. bunu beğendi.