Gemiler ve Yükseltme Modülleri

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by NexoNeoNow, Jul 16, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. NexoNeoNow

NexoNeoNow User

merhaba oyunu 1 ay kadar önce yeniden oynamaya başladım. oyuna dolusuyla farklı gemi gelmiş ama ama dükkanda uriyle satılmıyor parayla bile alınmıyor (zephyr , solaris, disruptor vs.) (birleştirden alınanları kastetmiyorum).ayrıca ekstralar kısmının altında yükseltme modülleri diye bi yer sadece birleştirden 2 tane alabiliyosun biri venom için(sadece venom) hız, diğeri de spectrum,keres ve spearhead için kalkan veriyor ve bildiğim kadarıyla da daha önce etkinlikle gelen modüllere ulaşamıyorum. sizce de burda bi mantık hatası falan yok mu ne kadar oynarsam oynayayım bi tarihte oynamadığım için belli kişilerden güçlü olamayacak mıyım ben cevaplarınızı bekliyorum

bide konudan ayrı olarak sayborg almayı düşünüyorum birleştirden hardware itemlerini toplamam için kaç kutu açmam gerekir sayborgu olanlar yazabilir mi

2. o modül konusu gerçekten de mantıksız. önemli bir nedenden dolayı oyuna ara verildiğinde otomatik olarak düşman gemilerden güçsüz hale gelmiş oluyorsunuz. bana göre önceki modüllerin her zaman birleştir de olması gerekmektedir.

titans___ likes this.
  3. NexoNeoNow

NexoNeoNow User

ya alamayacağımız gemiler ? parayla bile alamıyorsam ne diye duruyor onlar orda hiç anlamış değilim

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Oyunda belirli bir zaman içerisinde gelen etkinlikle o an oynayan oyuncuların avantajlı olması normal bir durumdur. Sonradan gelerek önceden gelen şeyleri gayet kolayca alabilmek, önceden belirli süre içerisinde onları almak için uğraşan oyunculara haksızlık olur. Bu sebeple etkinlik zamanında aktif olan oyuncuların diğer oyunculardan avantajlı olması gayet beklenen bir durumdur.
    Kutu açmanız için de net bir sayı söyleyemeyeceğim ne yazık ki tamamen şansınıza kalmış bir durumdur.

İyi forumlar.

Reelim likes this.
  5. NexoNeoNow

NexoNeoNow User

Harika, bu alamayacğım gemiler de dahil mi buna ?

6. TersLale

TersLale User

Bana da çok saçma geliyor. Eski bir oyuncu oyuna geri dönse ya da yeni bir oyuncu oyuna başlasa modülleri ve alınamayan gemileri görüp vazgeçer. Modüller ve gemiler birleştire veya kapılara gelmeden çözülmez bu iş. Ben yeni gelen oyunculara bu yüzden oyunu bırakmalarını söylüyorum. Diğerlerini yakalamaları en az bir yıl alır.

Eskiden hibrit işlemci ve mikrotransistor birlikte çıkıyordu ve bolca çıkıyordu. Sonra ikisini ayırdılar. Artık teker teker çıkıyorlar. Ancak çıkma olasılıkları düşürüldü. 1000 kutu açsan gereken 20-15 taneyi toplayamazsın. O yüzden uriyle al ya da scrap mucosum plazmid ile birleştirden al.

titans___ likes this.
  7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Evet gemiler için de dahil fakat unutmayınız ki gelecek etkinliklerle bu modüller ve gemiler tekrar gelebilir. Beklemede kalmanız gerekmektedir.

İyi forumlar.

8. NexoNeoNow

NexoNeoNow User

hadi ya ben sırf sayborg alıcam diye oil toplamıştım o kadar :(

9. titans___

titans___ User

Ben şimdi harita değiştim gemiye seprom beslememi yapmıştım lazerlere yüklemiştim sonra çöp topladım haritada zenginleştirmeyi açtığım da seprom geri yolladığım miktarda görünyordu sayfayı yeniledim gitmişti hani fırsatı kaçırdım da oyun alda at diye kendi kendine bu tür şeyler yapmasını da anlamadım .

10. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Gördüğünüz şey sadece görsel bir durumdur, oyun içerisinde oluşan sorunlardan biri sanırım gerekli raporlamalarımı uyguluyorum.

İyi Forumlar.

titans___ likes this.
  11. titans___

titans___ User

denemedim zaten günlük grvden kutu ödülü gözükmüyordu sonra düzeldi hani bu sorunlar olmasa istyor insan .

Titan. likes this.