Gemiler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve anti_kamalist.72 tarafından 23 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Güzel olurmu

1. EVET

oy sayısı 3
    15,8%
  2. Hayır

oy sayısı 16
    84,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar düşündümde bu goliath lara falan çok takılıyoz ben diyorum ki acaba bu uzaylıların gemisi dükkanda çıksınmı acaba güzel olmazmı.

2. Yani kristallon şeklinde gemi mi olacak?

WolfWar bunu beğendi.
  3. full lf4 falcon o_O

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Kurallar gereği başlığın büyük yazılması uygun değil.

Gerekli düzenlemeyi yapınız.

iyi forumlar.

5. Mümkün değil gibi . Adamlar hep farklı farklı uzaylılara bürünecek. Sonra yanlışlıkla tallon diye adama saldıracaksınız. O da size şeref puanı için dalacak. Daha çok savaş çıkacak kamu işlevi olacak falan vs. Bu işler çok karmaşık dostum -1 :)

Acta£stFabula bunu beğendi.
  6. WolfWar

WolfWar User

Uzaylı gemileri olmaz fakat yeni gemiler çıkabilir :)

Chaorrupted ve Darion26 bunu beğendi.
  7. Wız atılmasına bile tahammül edemiyorum birde kristallon gibi mi dolaşacağız haritalarda :)

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ben anlamadim uzay gemisi mi istiyor uzayli gemisi mi ? ikisnin arasinda fark var mi neyse anlamadim.

WolfWar bunu beğendi.
  9. Eyyüp47

Eyyüp47 User

artik yeni bir harita ve yeni npc zamani geldi bence...bi dunya gemide var tasarimda var...ama yeni bir harita cikmali bence...

WolfWar bunu beğendi.
  10. evet kardeş

WolfWar bunu beğendi.
  11. Uzayli gemisi istiyor.

Aynen yeni özellikli gemiler çıkarabilirler. Goliden güçlü olmasın da :D

ÈrroR_™ ve WolfWar bunu beğendi.
  12. WolfWar

WolfWar User

Benim bir konu vardı yeni sınıf: DESTROYER diye ama düzgün açamadım ona kilit isteyip daha düzgün şekilde açıcam tekrar :)

Chaorrupted ve Darion26 bunu beğendi.
  13. goliden güçlü olmadıktan sonra kim alır :D o gemiyi defcom la yamatonun yeni hali ortada :)

WolfWar bunu beğendi.
  14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

eninde sonunda herkes birgun goli olur o yuzden diger kucuk gemilere yenilik gereksiz zaman kaybi...kristallonlu gemi giymek pek hos olmaz viz atinca bile 10-15 saniye zor dayaniyoz...kardan adam guzel ama oyle gemimi yapsalar kisa ozel :D havucundan lazer skan .

15. İyide bu sefer goli bırakılacak . Ne fark etti o zaman :D . Ben diyorumki goliye denk bir şey olsun da ikisi de kullanılsın anladın :) .

16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bu arada 1 kisi evet demis (oda kendisi mi acaba) 16 hayir :D kimse yeniilik istemiyor ;)

17. Bunu dedin 2. si geldi :cool::p

18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bence kendisi demeyi unutttu ondan hemen evetledi:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.