gemiler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve qwadsewass tarafından 29 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

leonov goliath teknik özellikler (iki hesapta benim)

1. oyun hatası

oy sayısı 0
    0,0%
  2. kullanıcı hatası

oy sayısı 0
    0,0%
  3. diğer

100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. qwadsewass

qwadsewass User

Adminler benim 2 hesabım var biri GOLİATH ve LEONOV bi kaç aydır GOLİATH olan hesabımı oynuyorum 2 ay öncede LEONOV olan hesabımı açtım.3 lf3 lazer 4 lf2 lazeri var silahlarımız ve jeneratörler aynı olmasına rağmen leonov goliath kadar vuruyor nerdeyse hesapladım ve 600 daha fazla hasar veriyor leonov . leonov da 2 adet SG3N-B02 kalkan jeneratörü var kalkanı 20.000 olması gerekiyor ama 40.000 kalkan var. silah ve jeneratör seviyeleri aynı geliştirme ve bonus"da yok goliath da 5 tane lf3 lazer 8 tane lf2 lazer 3 tane mp1 lazer var nasıl oluyorda goliath daha ezik oluyor cevap bekliyorum.

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Leonov gemileri şirketinizin x1 x2 x3 x4 haritalarında 2 kat olarak değerlendirilmekte yazdığınız gibi 2 BO2 20bin kalkan yaparken leonov ile eski haritada 40 bin eder vuruşunuz dahi 2 kat olacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.
    Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Temmuz 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.