Öneri Gemilerde ki Xenomit Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALAYINA*VS*TİLİLİLİ tarafından 13 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba beyler gemilerde Xenomit sorunu çeken illa ki vardır Cubikon kessen çok az veriyor Galaxy Gates bassan çok az veriyor kutularda sadece özel kutularda var ve Skylabdada xenomit birikmiyor bence oyun olarak daha fazla verilmesi gerekilen bir husustur bu bana destek veriyorsaniz lütfen Supporta bu dileginizi yazınız

2. Güncelleme ve Fikir Havuzuna düzenli bir şekilde konu açıp destek alman gerekiyor fakat bu durum yıllar sürebilir. (Oyun kalırsa tabi)

3. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konuyu biraz düzenleyip anket ekleyip güncelleme ve fikir havuzuna konu açınız.Eğer destek bulursa bizlerde gerekli yerlere iletiriz.Ama bu konuda benim fikrim olumsuz oyuna başladığımdan beri xenomit miktarına hiç bakmadım.Hiçte eksik gelmedi yeterli oluyor benim için.

Keyifli forumlar.

4. GREED

GREED User

Hani açikçasi bana yetio exonomitler pek gerek yok gibi

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bol bol cop toplayinca gg falan da basarak birikiyor xenomit.lazim olmasmi lazim tabi ins ile akilli icin lazim en azindan. hem carsambadan beri sesi cikmamis cozdu galba sorunu:D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.