Gemilerden seprom düşmeyecek, seprom oyundan kalkacak mı fikirleniz nelerdir ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MERCIFULL tarafından 23 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MERCIFULL

MERCIFULL User

sayın admınlerim bugunki darkorbit açıklamasında etkinlik dolayısıyka seprom gemisi kuranlar olmuş gemilerden sepron düşmüyecekmiş güzel bi çalışma ayrıca yanında yakın zmaanda seprona bi çözüm bulunacagından bahsediyordu nu çözüm nedir bilmiyorsanız bile nasıl bişe olabilir fikirlerinizi söylerseniz sevinirim iyi günler

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Evet, etkinlik dolayısıyla seprom konusunda bazı istismarlar oldu bunun önüne geçilmesi amacıyla gemilerden bundan sonra seprom düşmeyecek.

Seprom konusunda daha farklı yenilikler yapılacağı söylendi ama ne olduğu konusunda bi bilgimiz yok olduğunda duyurusu yapılacaktır.

Konunuz konuşmacı köşesine taşınmıştır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Haziran 2018
  3. birleştire gelme ihtimali yüksek

4. Emin olun oyuncular fikir havuzuna konulu anket açıp seprom artık düşmesin diye yazı yazsak dikkate alınmaz.

Ama yinede başka bir şekilde düzeltilme yapılmıştır.

Burada belirtmek istediğim fikir havuzuna konu açarken darkorbit nasıl çalıştığını görüp ona göre anket açmak.

5. Sepromun kalkması söz konusu olamaz bence.

6. Bence farkli yollarla elde etme imkani sunacaklar.

7. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Ben oyuna yaklaşık 8 aydır düzgün girmiyorum. Bu sürede seprom atıyorum ve ısı ayarcısı basıyorum. 4 Milyon seprom beslemem oldu. Girmeyi unuttuğum günler olmasa daha fazla olurdu. Eğer kaldırılırsa acaba etkilenir miyim ? Elimdeki seprom silinir mi? ( Silinirse fazla üzülmem bugcular milyara yakın yaptı onlardanda gidecek. )

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.