Gemilere Yükseltme Modülleri

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 29 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Çoğu geminin yükseltme modülleri çıkmadı bence hepsine gelmesi gerekir. Prometheus lazerini kasmak için 1BL 2BL 3BL haritalarındaki NPC kesmekte zorlanıyoruz. NPC hasar veren %15 destek modülü gelsin. Venom gemim var ama hala NPC hasar veren modülü yok. Ne zaman gelecek?

caner.123 bunu beğendi.
  2. .Silver.

.Silver. Guest

Merhaba,

Oyunda zaten böyle bir modül mevcut. Birleştir kısmından, Filtre seçeneğinden sadece özel öğeleri seçerek 20.000 Mısır Şekeri ile sahip olabilirsiniz.

[​IMG] DMG-NPC01 Hasar+ %15 NPC Hasarı. Sentinel, Solace, Mimesis ve Berserker.

İyi forumlar.

3. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Benim gemim venom neden boşuna o gemileri alim uri mi kasacam bir gemi almak için her geminin hasar gücü modülü olmalı diyorum. Adaletli olmalısınız. O gemilerin %10 kalkan özelliği var ama yükseltme modülleri var. Venom geminin sadece %5 hasar özelliği var. Adalet nerede kardeşim? Oyun zaten iyice berbat oldu. Bırakmak üzereyim...

-_-HoTPurSuiT-_- bunu beğendi.
  4. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Ben dahil olmak üzere bir çok oyuncu neredeyse tüm uzay gemileri ve tasarımlarına sahip, Örneğin ben Cyborg kullanmayı seviyorum ama kasılma için etkinliklerde verilen Solace Gemi yükseltme modülleri sayesinde kasılma ve görevlerde Solace uzay gemisini kullanıyorum daha avantajlı . Belirtilen Modüller yakında diğer etkinliklerde de dağıtılacaktır.

İyi forumlar.

5. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Mısır nerden tahmin edebilirim.

6. _HmOk_

_HmOk_ User

Curcubitor ve Boss Curcubitor kutuları şeker düşürür. Düşürdükleri şeker miktarı onları kestiğin haritaya göre değişir aynı zamanda darbe puanları ve kalkanları da aynı şekilde. En az şirketinin x-2 haritasında şeker verirler en çok şirketinin x-8 haritasında

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Bos Curbicutorlardan ve normal curbitorlardan temin edebilirsiniz. Curbitor başlangıç saatleri oyun ekranında gösterilmektedir.
    upload_2019-10-31_1-23-57.png

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.