gemılerım haksız ban aldı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ByCaLLoN07 tarafından 2 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ByCaLLoN07

ByCaLLoN07 User

sayın admınım koyunu kılıtlemıssınız bız supporttan yardım alamadıgımız ıcın sızı rahatsız etmekteyız benım chatte ne hakaret ne baska bı sey sancak admın kapatırdı ve ben bunu buradakı admınlerı ve chat supporta admınlerı ılgılenmedıgı ve atılan maillerımıze cevapp verılmedıgı ıcın engel yada kara lıste ne dersenız deyın cevap verılmıyor bu zoruma gıdıyor ben bu oyuna bı ınsanın askerı ucret degımız turkıye sartlarındakı paraları harcıyrum ve muhattap olacak bı yetkılı admın ıstıyorum yuksel admın ve sancak admın tarafından yurutulen bı yıldırmayı kabul etmıyorum turkıye sorunlusu ıle konusmak haklı ıse banımın gerektıgı kapat kapatılmasını kabul edıyorum ....JrCaLLoN007[SØN]
    ByCaLLoN07[SØN] tr 4 bu ılgılenmenızı rıca edıyorum

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Forum üzerinden hesap incelemesi yapamıyoruz lütfen support ile iletişim kurunuz. Eğer bir haksızlık söz konusu ise gerekenler yapılacaktır

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.