Gemilerin hemen patlaması

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ||mehmet|| tarafından 27 Temmuz 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu olaya katılıyor musunuz?

1. Evet

91,7%
  2. Hayır

8,3%
  1. ||mehmet||

||mehmet|| User

Hiperocak, lf5, modüller derken tüm herkes tek yer oldu. Artık savaşamıyoruz. Darbe puanlarına iyileştirme gelmeli artık. %25 gibi en az

2. -SECO-

-SECO- User

eskiden goliath ve o standartta ki gemilerin dpsi 256 bin idi..dedik ki dp ler çok az, hasar çok fazla, savaşlar saniyeler sürüyor...dp leri her gemi için x2 yapın.. yani 256 bin dpsi olan gemi 512 bin olacaktı..ama darkorbit sadece her gemiye 100 bin dp ekledi tabii bu da çok azdı... savaşlar için bir etki yapmadı.. tek bir atışta 150k vuran gemi için 100 bin dp upgrade çok azdı...ama dinlemediler...ve gelinen sonuç : beş saniyede biten bir savaş...

3. ways

ways User

ağır konfi olayının bitmesi delme modüllerinin etkiside çok fazla herkes kalkansız avcı konfide geziyor benim fuller fulu bi gemim var hiper ocaklarla modüllerle 50ogye ulaşıyor sadece rsb ile 500k vurdugum oluyor gemi dpleri bence de artmalı gerçi vs diye bir şey kalmadı herkes solace ile mape çıkıyor 500k da vursak trenlerle başa çıkamıyoruz ki

GISTIR ve #Türk! bunu beğendi.
  4. her yenilik yeni bir hile
    lf5 cıkart dmg artsın!
    acaba dmg mi artıyor?yoksa misal lf4 ün dmg simi düştü?
    evet bizim dmgler düşüyor hilecilerin veya özel oyuncuların dmg si artıyor.
    hala küfür eder gibi tren var gücüyle çalışıyor!
    turuncu beyaz sıkayım diyorum beyaz sıkarken bi bakmışım turuncu tuşuyla atış kesiliyor.turuncu tuşu kitlenmiş.bu hilemidir yoksa darkorbitmi bizimle dalga geçiyor çözemedim.trenciler hileciler oyuna girince darkorbitte oyuncular geri döndü diye seviniyor sanırım:((

westerya bunu beğendi.