Destek Gemilerin Yetenekleri Hakkında Bir Kaç Soru?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EllenRipley tarafından 10 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Öncelikle hayırlı sabahlar, iyi görevler dilerim...

Benim sizlere bir kaç sorum olacak.

1-)

Hedef işaretleme:
    Bu yetenek grubun için hedefleri işaretler ve bütün grup üyelerinin verdiği hasarı artırır.

Soru: Burada arttırılan hasarın %'lik cinsten payı kaçtır?

2-)

Güçlendir:
    Bu yetenek uzay gemini koruyucu bir zırhla güçlendirir ve aldığın hasarı azaltır. Ayrıca, gemin bu süre boyunca hareketsiz kalır.

Soru: Alınan hasarı % kaç azaltır?

3-)

Koruma:
    Bu yetenekle uzay geminin etrafında koruyucu bir kalkan oluşturursun. Kalkan menzil içindeki bütün grup üyelerine verilen hasarın bir kısmını sana yönlendirir.

Soru: % kaç oranında hasar Citadel'e yönlendirilir?

4-)

Soru: Spectrum Yeteneğini aktif ettiğimizde kendi lazerimizin hasarını net % kaç azaltır?

Benim burada merak ettiğim değerler tam olan net %'lerdir, mesela Cerrah'ın %6 ekstra hasar bonusu gibi.

Şimdiden ilgilenen görevli ve üyelere müteşekkirim.

2. spectrum aldığın hasarı yüzde 80 verdiğin hasarı yüzde 50 azaltıyor diye biliyorum

3. Çok teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için. Diğer yetenekler hakkında bir bilginiz var mı?

4. 1. Tahmini olarak %5 olabilir ama kesin değil

2.Alınan hasarı %50 azaltır.

3. %10 luk hasarı citadele yönlendirir.

4. Alınan hasarı %80 azaltır. %50 lazer hasarı azalır.

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Sorularınız çok güzel fakat kesin olarak bilgisi yazılmamış cevaplar olduğu için yetkililerimize ilettik.

Geri bilgi geldiğinde, gemilerin özellikleri bilgisine de ekleyip size de bilgi verebileceğiz.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.