Gemim 5-2 hangarda sıkıştı

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve __L_A_R_K__ tarafından 8 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TR 3 de oynuyorum ve gemim 5-2 de hangarda sıkıştı hiçbi şekilde ilerlemiyo ve ışınlanamıyorum da çözebilirseniz sevinirim iyi forumlar

2. smoonrise

smoonrise User

Başka bir gemini 5-2 hangar içine getir ve sıkışan gemini '' Gemi Değişme '' kullanıp değiş eğer yine aynısı olur ise bir portala çek gemiyi orada aynı işlemi uygula veya bazen 2d 3d arasında geçiş yapmak kurtulmasında işe yarıyor deneyebilirisin.

3. dejavua

dejavua User

x-1 ya da x-8 haritasında basede bir gemine geçiş yap sonra sıkışan gemiye geç gemin kurtulur

4. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızında söylediği gibi, farklı bir gemiye geçerek sıkışan geminize geçiş yapınız sonrasında bu durum çözülecektir.

İyi Uçuşlar!

5. Yok arkadaşlar olmuyor oyun içinden gemi değiştirmeye çalıştım farklı gemi aynı lokasyona geliyor ve yine hangar arasında sıkışmış vaziyette kalıyor.Oyun ana sayfasının hangardan gemi değişikliği yapmaya çalıştığımda ise hangara yakın değilsin değiştiremessin uyarısı alıyorum yok mu bunun bir çözümü mağdur durumdayım

6. Purgatory

Purgatory User

Sırasıyla aşağıdaki adımları uygula;
    • Oyunun çıkış yap butonu ile çıkış yaptıktan sonra 5 dakika kadar bekle.
    • Hangardan 5-2'de olmayan başka bir gemine geçiş yap.
    • Geçiş yaptığın gemiyle oyuna gir 5-2'ye git, hangara içine gir.
    • Şimdi oyun içinden sıkışan gemine geçiş yapmayı dene.

7. [​IMG] Böyle kalıyo

8. YARGU

YARGU Guest

9. 5-2 hangar duvarlarında sıkışınca yapılcak tek şey vardır bir oyuncu npc sıka sıka hangara girer ve sıkışan oyuncu ona roket atarak kendini kestirir .
    Duvar içinde gemi titrediği için asla çıkış yapamaz veya farklı aksiyon alamazsın 5-2 de gemi değiştirip başka bir haritaya gidilemiyor .