GEMİM AZ VURUYOR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SAMSUNLU-sbf tarafından 29 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. goli enforcer tasarımı 10 iris 10 havoc irisler 16 geliştirme seviyesi ve 6 lvl
    35 lf4 hepsi 16 geliştirme seviyesi x4 seprom güve ucus duzenı ile 62 yi geçmiyor nasıl iştir bu? baska bir gemimde hiç geliştirme yok lf4 lerinde diger özellikler aynı 62 vuruyor bende geliştirme olmasına rağmen o kadar vuruyor diger kişilere soruyorum benım gemim 70 geçiyor diyorlar?Bu sorun nasıl çözülür? gemi açılış tarihi:28/10/2008

2. senin ekranda öyle gösteriyordur ,bide o 62 bin vurduğun oyuncuya sor onda daha yüksek çıkarıyordur.

3. Argede kelle avcısı var + çift güçlendirici unutmamak lazım.

-Cereyancı- bunu beğendi.
  4. KARANLIK

KARANLIK User

Ekipmanlarınızı doğru taktığınızdan emin olun.Bir çok sebebi olabilir.Argelerinizin dağıtımları yanlış olabilir.O anki uçuş düzeniniz farklı olabilir kontrol etmelisiniz.

5. Kalın sıkıyorum ayarcım 5/5 kelle avcılarım ıkısıde dolu ve güvede arkadaşa vurus denedım baskına gittim aynı bu özelliklerde 70 bin vurması lazım güçlendırıcısız

6. Merhaba ,

Siz vuruşları farklı görürsünüz karşı taraf farklı. Ayrıca vuruş değerleri sabit değildir. Yani LF-3 150 ve LF-4 200 her zaman vurmaz. Buna bağlı olarak vuruş değerleriniz aşağı ve yukarı doğru oynar.

Bazen 70k bazen 55k vurabilirsiniz.

Sorun olduğunu düşünüyorsanız support'a bildirin incelesinler.

İyi forumlar.

7. Kıyamet moderatorum benim gemimde herşey tamam ama bendede karşı taraftada 61 62 geçmiyor normalde bu gemi özelliklerinde geçmesi lazım sizde biliyorsunuz

8. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Vuruş hesaplaması sabit bir değer olmadığı için yorum yapmak doğru değildir. Full bir geminin güçlendiricisiz 62 bin vurması normaldir. Ancak illaki sorun var diyorsanız supporta yazınız.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.