GEMİM BANLANDI AMA..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Misilleme tarafından 26 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Misilleme

Misilleme User

şimdi merak ettiğim konu var benim gemim kapatıldı ama şifre değiştir deyince e postaya onay kodu geliyor yani bu gemi sınırsız banlanmadığı anlamınamı geliyor?

2. SİSTEM

SİSTEM User

Şifre değiştiri oyun hesabı içerisinden yapabilirsiniz siz nasıl ban alan bir gemi ile şifre değiştirebiliyorsunuz anlamadım başka bir hesab ile aynı mail üzerinde olan bir geminin şifresini değiştiriyorsunuzdur ban alan bir gemiye giremezsiniz.

3. Misilleme

Misilleme User

şimdi açık ve net söyleyim açıkcası benim gemim sözde 2 günlük ban aldı ama hala açılmadı nerdeyse 5 gün oldu emin olmak için buraya yazdım supporta yazıyorum cevap yok şifremi unuttum yapıyorum e postama geliyor bende onaylıyorum ama gemiye girmiyor e postamda başka hesap yok

4. Merhaba,

Bu konular üzerinde yetkimiz yok ve dolayısı ile forumda herhangi işlem yapamıyoruz.

Supporttan cevap bekleyiniz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.