Gemim bugta kaldı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxNamikaze tarafından 30 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxNamikaze

xxNamikaze User

Merhaba az önce kutu yeşil kutu açmak için 4-5e gittim Vengeance Lighting ile oyun buga girdi bende gözüken yerde değildi gemim haritada az önce geçtiğim yerdeki yaratıkları gözüküyordu küçük haritada ben de çıkış yapmaya çalıştım. Sayaç sıfıra geldi dondu ben de çarpıdan kapattım tekrar giremiyorum Vengeance Lighting'e Venom'a denediğimde girebiliyorum hangara uçuyorum Venom ile hangar binası değiştirmeye çalışıyorum Vengeye geçiyorum direk sunucuyla bağlantı koptu diyor oyun ne yapmam lazım?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Oyna gire bildiğiniz bir hangarınız ile x-1 veya x-8 haritasında ana istasyona gidib oyun ekranında gemi deşitirme kısmından bug'da kalan geminiz seçiniz.

Geri sayım bitdiğinde sorununuz çözülmez ise support ekibine başvurunuz.

İyi forumlar.

3. xxNamikaze

xxNamikaze User

Venoma girip gemi değiştirdim Vengeyi dolaylı yoldan hangara çektim kurtuldum bugtan ama hiç de hoş değil bunların yaşanması kısa zamanda çözülmesi gereken buglar iyi akşamlar. Konuyu kilitleyebilirsiniz.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.