Gemim Çalındı Lütfen Yardım Edin!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-HAYALİMSİN*- tarafından 7 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkeze merhaba başlıktada belirtiğim gibi gemim çalındı ve sizden yardım istiyorum gemimi tekrar geri almak için herşeyi yaparım gemim dün çalındı yani 06 ekim 2014 pazartesi günü çalındı ve geminin kullanıcı ismide ____ИΛЯĶØZ¯¯¯¯ du hata hata pazar günü 14:10 da bu nickle Oyun kasması (önemli) diye bir konu açmıştım gemiyi tekrar alabilmek için gemi hakkında istediğinz her türlü bilgiyi veririm yeterki bana yardım edin.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ödeme yaptıysanız fatura vs bilgilerle supporta başvurun.Bizlerin forum üzerinden yapabileceği birşey yoktur.

İyi forumlar

3. Merhaba ,

Mod'umuzun dediği gibi hesabın size ait olduğuna dair ödeme-alışveriş bilgileri v.b. kanıtlarınızla support ile iletişim kurunuz. Ayrıca savcılığa giderek Bilişim Suçları olarak dilekçe doldurup suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Forum üzerinden bu tür konulara bizlerin yapabileceği birşey olmadığı için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.