gemim çalındı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ömer36 tarafından 11 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ömer36

ömer36 User

arkadaşlar acil yardım edin gemim çalındı internette birkaç bişe buldum ama önce site yönetimi ile yazışmaya geçiniz diyo biriniz bakabilirmi ?

2. Prophecy

Prophecy User

Hesabından sen sorumlusun kimseye şifreni e-postanı vermemeliydin

3. ömer36

ömer36 User

adam her türlü bilgi verdi ad soyad doğum tarihi ve ikametgah adresi ayrıca ilk daha bir kere de takas yapmıştık bir hırsızlık yapmamıştı ona güvenerek yapmıştım nasıl geri alabilirim ne olur yardım edin

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Hesap güvenliğinizden sizler sorumlusunuz ve bu tür durumlarda foruma değil supportta yazmanız gerekir. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

5. ömer36

ömer36 User

suporta yazdım kesin bir çözüm sağlarlarmı ?

6. Merhaba ,

Mod'umuzun dediklerine ilave olarak hesabın gerçek sahibi olduğunuzu kanıtlayabileceğiniz kredi kartı ile alışveriş bilgileri , E-pin bilgileri v.b. kanıtlarınız varsa savcılığa giderek yasal işlem başlatabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.