Gemim de Sorun mu Var Sizce ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HATAYLI#HASTA tarafından 29 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler Bayanlar. FUL + FUL um Gemıde Sadece Cerrah Eksık . Bı adamla Kapışıyorum . Adamın Cerrahı Var 275K atıyor bende sadece cerrah yok diğemi o kadar az vuruyorum . Seprom 300k var . Yani Sadece Cerrah Tan Kaynaklı Bişey Olmasa Gerek Biraz Fikir Ve hatırlatmada Bulunursanız Sevinirim .

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu tür fikir almak istediğiniz konuları , Yeni başlayanlar kısmına açınız

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum

İyi Forumlar

3. eray

eray User

Cerrahın artıları +1 Jeneratör slotu,%6 Tp,%6 Şp,%6 vuruş gücü,o kadar büyük bir fark oluşturmaz.Güçlendirici olabilir yada ağır konfiye geçmiş olabilir.Genelde o kadar yüksek vuruş iki vuruşun birleşmesiyle oluşuyor.

4. Teşekkürler Eray. Yetkililer Akşam Saat 21.00 a kadar bu konu kilitlenmesse sevinirim cevap beklıyorum .

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Endişe etmenize gerek yok , Bu bölümdeki konular , konuyu açan üye istemediği sürece kapatılmıyor

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.