Gemim full sayılır ama artık ne yapacağımı bilmiyorum :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-Y-U-S-U-F-* tarafından 18 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba benim gemi 8 iris full lf3 ,1lf4, full bo2 full hız 2 hangarım var spearhead ve goli petim var 10 seviye hammadde 3 ü var protokolleri radar3 1 tane ,radar2 2tane, 1tanede radar 1 var 24 argeyim kalın sıkmaya ayarlı ama oyunda tıkandım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bundan sonra full cubide uri mi kasayım yoksa apis için zeta yapıp kutu mu biriktireyim.Burada kafam karıştı.Mesela cubide kassam günlük 1-2 saat iyi uri kasarmıyım.

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Paladium veya kutuda enerji biriktirip zeta yapabilirsiniz. Her zetadan 50günlük dosyası ve 25anahtar gelir (diğer ödüllerin yanında).Böylece havocları fullerken anahar ile zeus gününde hem zeus hem apis hemde lf4 yakalarsınız.

Keyifli Forumlar

3. Teşekkürler sanırım cevap zeta :D

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Doğru sanmışsınız :)

Keyifli Forumlar

5. Bende senin zamanından geçtim. Şu anda bir ileriki seviyendeyim. Şu anda ne var ne yok bütün görevleri yapıyorum. Bulucu 3 almanı öneririm. Bide o kadar protokolün var bu senin yararına. Bulucu 3 ile uber görevlerini bitirebilirsin yada ıce meteroid günlerinde tek başına ıce kesebilirsin (Şahsen ben 335k kalkan 2 lf4 ve elmas ile rahat kesiyorum). Kapı olarak zeta daha kazançlı. 2 zeta yaptım. Zeta hem her türlü iyi bir kapıdır. Credi olsun, Uridium olsun, Havoc olsun çok kazançlıdır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.