GEMIM GG ALMIYOR :(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★MΣGΛŦЯØИ™★[PRTZ] tarafından 6 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Başlıkta Olduğu Gibi GEMİM GG ALMIYOR

Ben Bağlayıcı Işın 2 ye 1 arge verim dedim daha fazla gg alır dedim kaç oldu kutu topluyom gg gelmiye sürekli uri credi,uri credi, ne yapcam :( :( :(

2. BonusRasta

BonusRasta User

Pvp de topla orada 2 tane çıkıyor, soğuma süresi kaldırıldı dendi ama kalkmış gibi değil çok uzun süre kutu toplayınca credits ve ikramiye geliyor. Silah cephanen dolu ise kargo dolu diyor. Az ara verip topla. Çok sık çıkan bir şey değil zaten galaksi enerjisi. Bu ara yine böyle bir konu vardı geçmişte katlayıcı paket ve arge dizilimi ile en fazla kaç tane gelir diye link yasak ama buradan belki faydası olur

https://board-tr.darkorbit.com//threads/arge.96011/#post-817402

3. sal kardeş 30dk dir bekliyom kimsenin umrunda deil (yazdım seni aklıma :) )

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşımızın yazdığı gibi pvp de toplayın ben şuan topluyorum 30 dk oldu 12 gg topladım ama bende katlayıcı artı toplayıcı argesi var bazen uzun süre gg bulamadığım oluyor sabredin bulacaksınız birde harita ne kadar yoğun olursa o kadar fazla kutuyu toplayabiliyorsunuz kutu çıkma zamanı toplayanlardan dolayı kısalıyor ve daha çok kutu denk gelebiliyor.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Eski veya yeni haritalarda kutu toplamamalısınız.Eğer sadece kutu toplıyacaksanız pvp de toplamalısınız.İçerikler daha iyidir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.