GEMİM GÖRÜNMÜYOR NEDEN BÖYLE ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HAYKO_CEPKİN tarafından 7 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    Arkadaşlar portaldan atladığım anda öyle oluyor sorunu ancak kapatıp gene girince hallediyorum öylede olmaz yani bu bir çözüm değil önbelleği temizle felan filan hepsini yapa yapa zaman kaybettim hiç birşey değişmedi ve mini harita hala açılmıyor 7 saattir böyle kullandığım tarayıcı opera...

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Başka tarayıcıları denedinizmi?.

Keyifli Forumlar.

3. evet denedim chrome da denedim aynısını yaşadım lütfen bir çözüm bulun ...

4. Bu sorun internetle alakalı internet hızı düşük olunca bu sorun ortaya çıkıyo çünkü portal atlarken gemi oyundan çıkış yapıp bir daha giriyo bağlanma esnasında internetiniz yavaşsa bu sorunla karşılaşırsınız

»•Кoвяλ•«. bunu beğendi.
  5. Kamufle olmuşun işte. :D

erdem_korkmaz70 ve polatalemdar311 bunu beğendi.
  6. fısıltı modum oyundan kaynaklı bi sorun olabilir mi acaba çünkü aynı problemi bende yasıyorum

7. Merhaba ,

Flash Player güncel değilse güncelleyiniz. Büyük olasılıkla güncel olmadığından dolayı bir takım sıkıntılar yaşıyorsunuz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.