Gemim hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve urazz tarafından 9 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. urazz

urazz User

Sa arkadaşlar benim 1 ay önce oyuna yeni basladım suan goliyim 21lf3--7bo2---2iris-- skylab suan 13 seviye ve 2 argeyim petimde var suan bir şey almadım tallon tek kesebiliyorum arada cubi partilerine katılıyorum ve 55k urim var
    Sorularım şunlar
    1.Nasıl daha hızlı uri ve credi kasarım?
    2.uridyumu nerede kullanmalıyım?
    3.gemimin gelişimi nasıl ?
    4.urinin hepsinden indirim gününde anahtar alıp lf4 gününde acsam nasıl olur ?

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Tavsiyem sana şu olabilir. Cubi partilerinin dışında şirketinin *7 haritasında kris kristallon keserek kasıl.

Kazandığın urileri harcama onları sadece iris, lf4 ve kalkan geliştirmeleri için ayır ve kullan.

Kapı olarak Zeta kapısını yap gelen arge dosyaları ile arge yaparsın gelen anahtarlarla sadece Zeus gününde Sandık aç

İyi Forumlar.

3. Gunde kaç saat online olarak oynuyorsun? Ona gore biraz uzun bi yazı yazcamda boşa gitmesin :)

4. urazz

urazz User

Cevabınız için çok teşekkür ederim uriyi ne yapmalıyım

cevabınızı için teşekkür ederim hafta içinde 2 saat hafta sonu 3-4

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Kasım 2015
  5. WolfWar

WolfWar User

Modum tallonda amada çok cephane harcatıyor. En iyisi bir kaybı olmadan kasmak istiyorsan credi. Cubi çöplerini ticaret modülü 3 ile sat. Uri kasmak istiyorsanda modumuzun dediği gibi tallon kes ama hatırlatmadı deme çok cephanen gidiyor !

6. urazz

urazz User

Simdi cephane biraz yiyor ama tek kestıgım ve x1 kullandığım için sorun olmuyor o kadar

WolfWar bunu beğendi.
  7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Yukarıda daa yazdığım gibi Urilerinizi sadece Geliştirmede harcayınız.

Tabii bu bir tavsiye!

İyi Forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.