Gemim kayboldu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gani tarafından 20 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gani

gani User

PVE SERVERDE AÇMIŞ OLDUĞUM GEMİM BİR ANDA ORTADAN KAYBOLDU. ORTADAN KAYBOLMASI DERKEN ( NOT BUG YAPILAMDI CYBORG BUGU FALAN BAŞTAN BELİRTEYİM) ÖĞLEN GEMİDE 3BLDE KASILIRKEN GEMİDEN ÇIKIYORUM TEKRAR GİRİŞ YAPMAYA ÇALIŞIRKEN GEMİYE GİRİŞ YAPMIYOR MAİL ŞİFRE SIFIRLANMIYOR PEKİ BU NASIL OLUYOR ? GMAİLE GİRİŞ SAĞLANMASI İMKANSIZ PCDE KAYITLI DEĞİL SADECE ZİHNİMDE VAR Kİ GİRMESİ İÇİN TELEFONUMA ONAY GELMESİ GEREKİYOR. SUPPORTA YAZIYORUM BANA DİYORKİ HESABIN GÜVENLİĞİNDEN SEN SORUMLUSUN. SİSTEMİN AÇIĞI VARSA NEDEN BU BENİM SUÇUM OLUYOR ? BU KONU ADINA DAHA ÖNCE SORUN YAŞAYAN OLDUMU OLDUYSA NASIL GERİ ERİŞEBİLİRİM HESABIMA. HESAP ÇALINSA ÇALAN ADAM GİRER OYNAR BEN HESAPTAN ÇIKTIĞIM GİBİ GEMİ HALA DURUYOR. MAİLİME ŞİFRE SIFIRLAMADA GELMİYOR.

.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Aralık 2020
  2. büyük harfle yazınca ne oluyorki.

3. gani

gani User

bunamı takıldın öyle kalmış öyle yazdım :) burda sorun yaşıyoruz takıldıgın şeye bak

4. yok takılmadımda dahamı erken cevap veriyorlar onu merak ettim neye takılayımki yarın bi gün bizimde başımıza gelir ondan sordum ama sanırım öyle bişey olmuyor bakan eden yok.

5. gani

gani User

yok sadece açık kalmış ondan dolayı

6. neor

neor User

geçmiş olsun bi bardak su iç kardeşim

7. bi haber varmı gemiden gani knk yoksa gittimi gemi.

8. gani

gani User

Maalesef yok supporta yazıyorum çalınması imkansız bir gemi nasıl bir anda kayboluyor ? Gemiyi çalan adam oyuna girerdi gemi hala 3-1de aynı venom ile klanda duruyor ama şifre sıfırlayamıyorum saçmalıgın daniskası. Supporta yazıyoorum bana diyorki yok %temp% yaz onları sil onu yap bunu yap

9. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Forum kuralları gereğince konunuzda başlık düzenlemesi yaptım ve ek olarak mesajlarda büyük harf kullanımı yasaklanmıştır bu durum için lütfen dikkat ediniz.

https://legal.bigpoint.com/TR/terms-and-conditions/tr

Giş kuralları gereğince hesabınızın şifre-kullanıcı adı bilgileri tamamıylan size aittir. Hesap üzerinde yaşanan kaybolma durumları hakkında maalesef ki bizler bir şey yapmayız. Support takımımızın dediği şeyleri yapmanız dışında herhangi bir işlem söylemem maalesef ki mümkün değildir.

İyi Forumlar.

10. gani

gani User

Tamam hadi düzgün yazalım. Peki hesabıma mail gelmeden şifrem ve mailim nasıl değişiyor ? Bununda açıklamsını bir yaparmısınız ? Sİstemde açık varsa bu benim suçummu oluyor

11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mesaj sil butonunu unutmayalım :). Mail adresiniz çalınmış olabilir. Unutmayın DO Ülke Takımları mail adresinize veya hesap şifrenize ihtiyaç duymaz.

İyi ^Forumlar.