Gemim nasıl?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ACIKAPTAN tarafından 9 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ACIKAPTAN

ACIKAPTAN User

Diminisher, Sentinel, Venom, V-Lighting, Peacemaker ve Hezarfen Tasarımları bulunmakta.
    ayrıca Aegis' imde var.

Zeta,Beta ve Alpha kapılarını birer kez bitirdim.

Rütbe Puanı: 76.000 (kıdemli uzay pilotu)

Ar-Ge: 15 ( uzun yoldan )

Droitler: 8 Iris (1 havoc)

Lazer: LF3 full, 3 LF4

Kalkan ve hız : B02, G3N-7900

P.E.T. : 8. seviye, 2 kalkan slotu, 3 lazer slotu, 2 Modül slotu.

Şeref: 1.252.000

TP: 282.068.000

Seviye : 16

Apis: 30 parça
    Zeus: 4 parça

neyim eksik, ne yapmalıyım? uridiumu neye harcamalıyım şuan? Bi akıl verirseniz çok iyi olur. tasarımları satın almadım. Peacemaker ve Diminisher'i birleştirmeden yaptım. Venom ve Sentinel Korsan kutularından çıktı.

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bundan sonrasi sizin için havoc tamamlamak ve anahtarla lf4 aramaktır. Kapı olarak sadece zeta açmalısınız. bu zetayı x2 günlerinde yaparsanız çoook yararlı olur. Gelecek olan anahtarları biriktirip lf4 günü veya zeus gününde toplayabilirsiniz ayrıca zetadan gelecek araştırma dosyaları ile argenizi hızlıca tamamlaya bilirsiniz.

İyi Forumlar.

ACIKAPTAN bunu beğendi.
  3. ACIKAPTAN

ACIKAPTAN User

zekice :) başka fikirlerde gelene kadar konu kilitlenmezse sevinirim

4. Sampson

Sampson User

en mantıklısı zeta yapmak havoc tamamlayana kadar sonrasında kappa yada hades yaparsın

ACIKAPTAN bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.