Bug / Oyun hatasi Gemim sıkıştı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GRILucid tarafından 16 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GRILucid

GRILucid User

Goliath veteran gemim 5-2de istasyondaki taşların arasına girdi çıkmıyor :) oyunun sıfırlanmasını bekledim, gemi değişip geldim düzelmedi ne yapabilirim?

2. OpTİMuS

OpTİMuS User

başka gemiye geç. x-1 veya x-8 haritasına git. sonra hangara gir veteran gemisini favori listene al. köşede sarı yıldız işareti var o tıklanmamışsa tıkla. sonra x-1 veya x-8 deki gemine geç. oyun ekranından hangar değiştirmeyle veteranı bulunduğun yere çağır

GRILucid ve ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  3. GRILucid

GRILucid User

Çok teşekkür ederim :) Sayende halloldu

4. gemim beta kapısında kaldı hiçbirşekilde hareket ettiremiyorum :d :mad:

güçlendiricilerimin süresi boşuna gidiyor :d

global avrupa 7

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle ilgili konumuzu inceleyin:
    Düzelmezse, destek birimi ile iletişime geçin.

İyi forumlar.

6. yok yaptım çerez falan zaten mobil net ile giriyorum oyuna ama düzeşmiyor bir türlü

7. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Support ile iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Haziran 2018
  8. Genel bir problem galiba başım çok geldi bu olay.

Modlar supportla iletişime geçin diyor ama support 2 gün sonra dönüyor zaten o yüzden en iyisi restartı beklemek yapacak başka bir şey yok

9. aynen genel sorun support ilgilenmek yerine sizde skntı var diyor başından he he diyerek sallıyor :d

10. Bu konu ile alakalı 2 kere videoçektim hala bi düzelme yok. İlglienme de yok

11. bende anlamadım gitti server birleştirme olucak bizim sunucu işallah daha beter duruma düşmeyiz :S

12. 0ibo.dogan

0ibo.dogan User

geminiz sıkıştiysa bi lavoboya gönder reis

Sempatik.57 ve ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  13. Hay gözünü sevim senin :D

0ibo.dogan bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.