Gemimdeki Seprom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve halilbnn tarafından 18 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. halilbnn

halilbnn User

Gemimdeki sepromu skylaba aktarabilme şansım varmı arge basıcam basamıyorum 2 gündür

2. ateistkeci

ateistkeci User

Aktarılmıyor beklemekten başka şansın yok o yüzden :/

halilbnn bunu beğendi.
  3. Baya bir süre önce gemiden skylab'a hammadde gönderilmesi özelliği kaldırıldı. Sadece skylab'tan gemiye gönderilebiliyor. Bu nedenle malesef beklemekten başka çare yok.

halilbnn bunu beğendi.
  4. Merhaba,

Mağlesef bu özellik çok uzun süre önce kaldırıldı. Skylab da dolmasını bekleyeceksiniz.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

halilbnn bunu beğendi.
  5. halilbnn

halilbnn User

Ben argemi yanlış dagıttım sıfırladım 29 argem var doğru yerlere vermem için 33000 seprom gerekiyor arge demo uygulamasından hesapladım. skylabta seprom rafinerim 11 seviye günde 1500 seprom üretiyor bu argeyi dağıtmak için 22 gün beklicemmi ben level atlatıp üretimi hızlandırmaya çalışsam level alma süresi 118 saat 4.5 gün ediyor arge dağıtmak için 22 günmü beklicem ben şimdi başka bir yolu yokmu

6. Merhaba,

Bunun başka bir yolu bulunmamaktadır beklemeniz gerekiyor.

İyi Forumlar.