GEMİME GİREMİYORUM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve odun_adam tarafından 16 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. odun_adam

odun_adam User

Merhaba ve iyi akşamlar

Test serverine girmiştim ve sonra test serveri kapandı Anasayfadan düştüm Bende oynadığım servere yani tr3 geçmek için giriş yapmayı denedim ve Tr5 sunucusuna girmeye çalıştı Benim tr5 sunucum bilmediğim bir nedenden dolayı bannlı ve bu yüzden tr5 e girilmiyor Gemiye girmediğinden tr3 e geçişte yapamıyorum Bu daha öncedende başıma geldi ve supportta durumu yazıyodum ve onlarda gemiyi tr3 serverine alıyorlardı ve gemiye girebiliyordum

Support uzunca bir süredir yazdığım hiç bir maile cevap vermiyor Bu durum içinde mesaj attım bunada saatlerdir yanıt alamadım Gemiye girebilmemin tek yolu supporttur ama onlarda işinin başında değil Lütfen yardım!!!

2. Merhaba ,

Eğer support'a yazdıysanız biraz bekleyiniz. Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir. Hesabınız arada kalmış giriş yapamadığınız için asıl oynadığınız server'a geçemiyorsunuz. Fakat support en kısa zamanda size yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

3. odun_adam

odun_adam User

Yeni support ekibi getirilmeli Dün size yazdım bugün hala bişi yapılmamış gemiye giremiyorum

4. Merhabalar;

Support ekibi yoğun olduğu zamanlar geç cevap verebiliyor bu gelen her mesajı ayrıntılı şekilde inceleyip cevap verdiklerini gösterir baştan sağma cevap vermeleri daha mı iyi olur sizce?

İyi forumlar.

5. odun_adam

odun_adam User

Chat banlarına forumdan devam edilmeliydi Support chat banlarınada baktığından artık çok meşgul oluyorlar

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Yoğunluktan dolayı geç cevap verilebilmektedir. Lütfen sabırla bekleyiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.