Gemime giremiyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™*-=ƒυякαη•ιѕ•вαcк=-*™ tarafından 27 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bana ait olan bir gemi var. Gemiye uzun süredir girmediğimden ne ismi nede şifresini bilmiyorum. Hatta öyleki mail hangi mail adresimde olduğunuda bilmiyorum. Mail adreslerimin her birinden en az 10 gemi var. Benim bu gemiyi bulabilmem için ne yapmam gerekiyor.

Maili bende yani benim gemim ama hangi mailde ismi şifresi ne hiç hatırlamıyorum.

Sıralamadan profilini buldum ama

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Geminin size ait olduğunu kanıtlamanız gerekiyor. Yanlızca profil bir işe yaramaz. Mail sizdeyse maillerinizi tek tek açıp bakınız.

İyi forumlar.

3. Supporttada yazdım mail adresi bende ama hang mailde ve giriş ismi nedir inanın hatırlamıyorum. Support bu konuda e posta adresini verirse veya gizlilik gereği vermezse bile 1 2 karakteri verse yeterli benim için. Gemi zaten 12 lvl yani kötü niyetim olsa 12 lvl gemiyi ne yapcam.

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

upload_2018-9-27_22-25-23.png

Kullanıcı adımı unuttum bölümüne girerek elinizde olan e-posta adreslerine giriş nickleri gelecektir oradan kontrol ederek kayıtlı olduğunu düşündüğünüz maileri yazarsanız bulma şansınız olur.

Keyifli Forumlar.

5. Evet bu yolu denedim ama hem e posta hesabının fazla olması hemde e postada olan hesapları sayısının fazla olması sebebiyle bu yolla bulmam pek mümkün değil. Denemeye kalktım kafa karışıklığına neden oluyor. Aynı zamanda epostadaki hesapların şifrelerinide unuttuğumdan her biri için şifre değişikliği istiyorum. Bununla beraber güvenlik sorusundaki resimleri doğru girdiğim halde kabul etmediğide oluyor.

Gemi %99 demiyorum %1 milyon ile kesinlikle bana ait. 12 seviye sıralamadanda profil sayfasını bulmayı başardım. Profiliyle birlikte bütün olanı biteni supportta yazdım. Bana geminin eposta adresini söyleyebiliyorlarsa gerisi kolay eğer söyleyemiyorlarsada eposta ilk harbini bile söylese yeterli.

6. Merhaba,

@VALEYARD S-Moderatörümüz'ün dediği gibi geminin size ait olduğunu kanıtlamanız gerekmektedir.
    Teker teker bir şekilde tüm mailleri deneyin.
    Onun dışında support size geminin sıralamasını bulsanız dahi geminin kayıtlı olduğu maili sizinle paylaşmayacaktır.
    Hesap güvenliği konusundan böyle bir politika izlenmektedir.

İyi forumlar..

VALEYARD bunu beğendi.
  7. O zaman geçmiş olsun diyebilirsiniz. Bana yalnızca eposta baş harfi bile yeterli geminin hangi epostada olduğunu anlayabilirdim. Eposta sahibi ismi belli değilmi ayrıca. Ben nüfus kimlik kartımıda atarim oda problem değil

Son düzenlenen: 27 Eylül 2018
  8. Merhaba,

Bu konu üzerinde bizler buradan çok fazla bilgi veremeyiz.
    Gerekli bilgilendirmeleri size yapmış bulunmaktayız.
    Bundan sonraki süreçte support destek ekibiyle temas kurunuz, gerekli yardımı ve işlemlerini destek ekibi sağlayacaktır.

İyi forumlar..

9. Modum şöyle birşeyde düşündüm. Bahsettiğim hesaba 3 yıldan fazla bir süredir girmiyorum. Acaba e postadan silinmiş falan olabilirmi? Sıralamada gözüküyor gözükmesine ama e postalara bakıyorum hiç birinde bulamadım. Support daha cevap vermedi ama bana a..@gmail b...@gmailinde dese yani başındaki harfi söyleseler bile hangi e postamda olduğunu anlayabilirim.

10. tantana3

tantana3 User

sende tüm mail adreslerinden hesabımı unuttum maili at birinden çıkar

11. Öylede çok fazla e posta adresim var. Hepsine kayıtlıda bir sürü gemi var. Sadece oda değil şifremi unuttum yapıp epostama kayıtlı hesaplara bakıyorum. Her birinin şifresi farklı veya unutmuş oluyorum. Bunları değiştirip bakmaya kalksam işin içinden çıkamam. Hem şifre değişikliği isterken sürekli güvenlik sorusu resimdeki mağazayı seç, bisikleti, trafik lambasını, otobüsü seç gibi güvenlik sorularını doğru yaptığım halde kabul etmiyor. Bunca hesap varken bide bu olunca imkansız bir hal aldı.

Bahsettiğim gemiye 3 yıl belkide daha uzun süredir giriş yapmıyorum. Sıralamadan o gemiyi buldum. Bulduğum geminin o olduğuna emin olmamın nedeni bir diğer gemimdeki yıllar önce açtığım klandaki üyelerden biri o gemi. Bu şekilde probiline ulaşabildim.

Epostaso kesinlikle bana ait ama hangi e postamda bulamıyorum.

Geminin giriş ismi olsa gerisi kolay en kötü ihtimalle support bana eposta adresimin başındaki harfi bile söylese hangi epostamda olduğunu bilirim.

Supportta mesaj attım ama hala cevap veren olmadı

Son düzenlenen: 28 Eylül 2018
  12. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Sıralamadan siz profil linkiniz ile yazınız aynı yazdığınız şekilde size hatırlatma yapılacaktır.

Keyifli forumlar.

13. Supportta o gemimin profil linki ile birlikte mesaj attım. Durumu anlatmaya çalıştım ama biraz karışık anlatmış olabilirim. Dün yazdım ama hala cevap alamadım. Dediğim gibi ar..@gmail, hi..@gmail, ko..@ gibi bana direkt olarak söylemezse bile bu şekilde maili açık etmeden gizleyerek baş harfini bile verseler hangi epostam bilebilcem. Giriş ismi bile elimde olsa benzer şifreler kullandığımdan bir kaç deneme ile gemiye girebilirdim

JUPlTER bunu beğendi.
  14. Merhaba,

Support size dönüş sağlayacaktır.
    Bu konuda size en detaylı bilgiyi onlar verecektir.
    Mesajınıza yanıt gelmesini bekleyiniz, 48 saat dönüş süresi vardır.

İyi forumlar..

JUPlTER bunu beğendi.
  15. Dediğiniz gibi supportta yazmıştım ve cevap geldi. Epostadaki karakterleri gizleyerek epostanın benim olup olmadığımı sordular. Supportun yazmış olduğu eposta bana aitti.

Hemen epostaya şifremi unuttum yaptım. Hatta 3 kere yaptım ama herhangi bir gemiyle ilgili tek bir mesaj gelmedi. Üstelik o epostama yeni gemi açtım ve tekrar şifremi unuttup yaptım. Yeni açtığım gemi içinde herhangi bir mesaj gelmedi.

Bunun sebebi ne olabilir?

16. Merhaba,

Ulaştığınız mailden hesabınızın kara liste olup olmadığı konusunda supporta yazarak bilgi edinin.
    Bu yüzden bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

İyi forumlar..

17. Kara liste ile ilgili bilgilendiren bir konu varmı? Varsa konuyu incelemek istiyorum.

Bulduğumuz epostamdan hesap açtım ve bundan sonra supportla bu eposta üzerinden iletişim kurcam. Bulduğumuz epostamdan açtığım gemiyle ilgilide ne şifre sıfırlama nede kullanıcı adı hatırlatma bilgisi dahi gelmiyor. Ama Supportta attığım ticketlerle ilgili mesajlar geliyor.

18. Merhaba,

Ödemelerle ilgili kara listeye düşen hesaplarla ilgili konu bilgilendirmesine buradan ulaşabilirsiniz.
    Dilerseniz detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.
    Supporta attığınız biletlere geri dönüş yapılmasını bekleyiniz, 48 saat süre zarfı içinde dönüş sağlanacaktır.

iyi forumlar..

19. Kara liste yalnızca ödemeyle ilgiliyse hesapla ilgili herhangi bir borcum yok

20. Merhaba,

Hesapla ilgili bir borcunuz yoksa eğer hesabınız kara listede değildir.
    Ama bunu support ekibi daha iyi cevaplayacaktır.
    Supportla iletişim halinde kalınız , sorununuz hakkında size destek ekibi yardımcı olacaktır.

iyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.