Gemime göre hangi kapıyı yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ebizmirli tarafından 12 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ebizmirli

Ebizmirli User

Merhaba, 15 level full lf3 ve elit kalkan olan gemimde, 8 level pet; 3 level düşman bulucu ve tamir modülü var, kalp ve güve diroit düzenleri var, 100k da uri var, sizce alpha beta falan mı yapmalıyım biraz daha gelişmek için yoksa başka bi kapıyı mı yapmalıyım, sizce 100k ya galaksi de indirim ve bende %30 indirim varken hangi kapıyı açmalıyım? Yada uriyi başka bir şeye mi harcamalıyım?

2. Merhaba ,

Kamikaze 3. seviye modülü yoksa alıp bir de yanına VIP alırsanız kapıların hemen hemen hepsiniz yaparsınız. Bazıları biraz zorlayabilir ama yaparsınız. :) Havoc veya Hercules artık hangisine öncelik verirseniz ona yönelebilirsiniz. Havoc için Zeta ve Hercules için Kappa yapmanız gerekiyor.

İyi forumlar.

Ebizmirli bunu beğendi.
  3. GG ler arasında Zeta'yı tercih etmen daha mantıklı olur.

Ebizmirli bunu beğendi.
  4. Ebizmirli

Ebizmirli User

Şimdi bende zeta yapıp havocları en kısa sürede fullemek istiyorum ama gelişme aşamasında alpha ve betaları daha kolay bitirebileceğimi düşünüyorum o yüzden sorma ihtiyacı hissettim, henüz seprom üretmeye başlamadım skylab da o yüzden argeyi geliştiremem şimdilik, en mantıklısı zeta mı olur ve ne kadar zorlanırım zetada sizce?

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Yavaş yavaş skylabı geliştirmeye başlayın.

Güve uçuş düzeninizde varmış. Petinize kamikaze 3 alırsanız zeta kapısını kolaylıkla bitirebilirsiniz.

İyi forumlar.

Ebizmirli bunu beğendi.
  6. Ebizmirli

Ebizmirli User

Skylab ı geliştirmeye başladım neredeyse yarıladım, şimdilik sadece promerium biriktirip gemiye atıp ticaret yapıp kredi biriktiriyorum, seprom üretmeye henüz geçmedim, geçmeli miyim seprom üretimine? Beslemeye ihtiyaç duymuyorum henüz fakat arge için lazım olacak sanırım baya

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Skylabı eşit orantıda geliştirmeye özen gösterin. Öncelik olarak Temel modül ve Solar modüle ağırlık verin.

Zaten hepsini aynı anda geliştirirseniz sepromda birikir.

Skylab hakkında detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. _DODGE_

_DODGE_ User

Zeta go go go yani :) havoclar fullenene kadar full zeta.

X2 de yap kapiyi sandiklarida lf4 gunlerinde acarsin :)

9. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

Kullanıcılara yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

_DODGE_ bunu beğendi.
  10. Ebizmirli

Ebizmirli User

Tamamdır konuyu kilitleyebilirsiniz modum, sağolun

11. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.